vineri, 16 octombrie 2009

În schimbul semnăturilor pentru Băsescu, o profesoară din Cluj promite elevilor nota 10

În prag de alegeri prezidențiale, liceenii se implică și ei pentru o notă mare la disciplinele grele. O profesoară, din Cluj, le-a cerut elevilor, la oră, să strângă semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu în schimbul cărora le-a promis o notă de 10.
Directorul Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau" spune că "Doamna profesoară predă la toate nivelurile și se pare că ar fi discutat cu o clasă de a XI-a".
Tot ce aveau de făcut elevii din clasa a XI-a era să completeze listele primite de la profesoară, cu numele și CNP-urile prietenilor sau a rudelor.
"Ne-a propus să strângem semnături pentru Băsescu. În schimbul listelor ne-a promis un 10. Câțiva dintre colegii mei au luat aceste liste", a declarat o elevă a profesoarei pentru REALITATEA.NET.
"După ce s-a aflat în școală, profesoara a venit în clasă și i-a cerut unei colege să strângă foile pe care le-am primit, să le rupă și să le arunce, ca să nu aibă probleme", a declarat o elevă a Colegiului Tehnic "Edmond Nicolau".
Sursa: www.realitatea.net

3 comentarii:

Liviu spunea...

Vedeti? De-aia e rau ca nu avem societate civila.

In mod firesc, intr-o asemenea situatie parintii ar fi trebuit sa faca scandal.

Noroc ca buna noastra societate civila - cata mai e - doarme cu carnetul de pedelist sub perna :)

Anonim spunea...

Aceeasi societate civila ar trebui sa reactioneze la propaganda (mascata si nu prea ) a unora in favoarea PNL .....excursii ....sponsorizate chipurile etc etc etc..sau la PNL nu se pune ? :)

Daniel Mălăelea spunea...

Suflet chinuit, de ce nu iti vezi de treaba ta? Propaganda este doar in mintea ta. A fost vorba de o excursie sponsorizata de deputatul liberal Mihai Voicu. De ce folosesti pluralul? Crezi ca vreun elev stie cine a platit excursia aceea? Pe elevii mei i-a interesat doar faptul ca au mers gratuit la Florica. De ce nu iti vezi de treaba ta? Uite ca excursia viitoare nu o mai sponsorizeaza nimeni. Crezi ca sunt multi oameni cu suflet care sa cheltuiasca 2-300 de euro pentru excursia unor copii? Pe domnul Radu Duda l-am rugat de 2 ori sa ma ajute sa-i duc pe copii la Peles si nu m-a ajutat.