sâmbătă, 31 octombrie 2009

Ei sunt copiii mei

Au fost clasa a 9-a A, iar acum sunt clasa a 10-a A. Au fost 30 la început, dar au rămas 27. Sunt copiii buni. Mai fac şi prostioare, dar fac şi destule lucruri bune. De multe ori îi cert, dar nu de puţine ori îi şi laud. Sunt ai mei aşa cum sunt: cu bune, cu rele.



































5 comentarii:

Anonim spunea...

ce draguuutzzz !! Se vede catt ne iubitii :( !!! Si NOI va iubimm multtt si vom incerca sa fim mai ''independeti''va asigur eu !!sa speram ca stiti cine....:D !!!

Daniel Mălăelea spunea...

Trebuia sa semnezi. Stiu cine ca doar discutam mult in ultima vreme. Nu vreau sa fiti independenti. Prefer sa fiti dependenti de mine.

Mirea spunea...

Generatia 2004-2008...The best!

Şofelea spunea...

Astia suntem , cu noi defilati si niciodata nu o sa va facem sa defilati cu capul plecat chiar daca uneori am clacat.Gresim sau intrecem masura uneori dar suntem toti copii buni.Trebui doar sa fim mobilizati cu o vorba buna si cu increderea pe care dumneavoastra si profesorii ne-o acordati,increderea ca puteam sa fim seriosi chiar daca in cea mai mare parte suntem distrati,increderea ca putem sa scoatem la iveala tot ce avem noi mai bun chiar daca suntem comozi si ne complacem de cele mai multe ori.Chiar daca uneori v-am provocat neplaceri sau v-am suparat,personal sunt mai mult ca sigura ca in inima dumneavoastra avem un loc special,iar atunci cand nu o sa mai fim nici fosta clasa a-9-A,nici actuala a-10-A sau viitoare a-11-A tot o sa ramanem in amintiriea dumneavoastra pentru ca si noi va iubim domnule diriginte si stim ca ne aprecati pentru cat de "speciali" suntem .

Anonim spunea...

Vom incerca sa lasam o impresie buna ,sa fim vazuti cu alti ochii,si sa fiti si dumneavoastra mandru ca aveti o clasa viitor Super MODEL !!! :)) Madalina Dutu:D