duminică, 11 octombrie 2009

Ce ne-ai făcut, Răzvane?

Ce înfrângere umilitoare! Ce selecţie proastă a făcut Răzvan Lucescu! Încă de la începutul partidei era clar că antrenorul nostru improvizează. Norocul nu poate fi singura calitate a unui antrenor. Este adevărat că baza de selecţie este redusă, că din urmă nu vine mai nimic bun. Totuşi, în ,,11'' de start, eu aş fi făcut, în condiţii ideale, 4 modificări: Dănănae, pe postul de fundaş dreapta în locul lui Maftei, Prepeliţă, pe postul de mijlocaş dreapta în locul lui Varga, Bourceanu, pe postul de mijlocaş central în locul lui Apostol, Florin Costea, pe postul de mijlocaş stânga în locul lui Cristea. Cred că din lotul de pe vremea lui Piţurcă trebuie păstraţi jucătorii Lobonţ, Coman, Raţ, Rădoi, Chivu, Mutu, Marica, iar alături de aceştia trebuie aduşi jucători de perspectivă precum cei enumeraţi de mine deja. Niciunul dintre jucătorii promovaţi de Răzvan Lucescu nu merită să joace pentru echipa naţională. Aveţi o altă părere?

3 comentarii:

beatris spunea...

ma lasa-ma cu drogatu' mutu, cu pletosu' de chivu,radoi,maftei,marica,sau miscat ca niste babe, dupa mine astia nu au ce cauta la nationala,sunt destui tineri care sunt dornici sa joace.....

Daniel Mălăelea spunea...

Dornici poate ca sunt multi, dar important este sa si aiba valoare. Si eu cred ca ar trebui introdusi tineri in locul celor de acum . Dar cand incep sa ma gandesc cine sunt tinerii acestia, ma opresc la 3-4 nume. Ar fi Pantilimon, poate Costea, poate Bourceanu.

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Sa salvam o viata:

http://www.ajutorpentruana.info/

http://www.gandul.info/reportaj/ultimele-9-zile-care-o-mai-pot-salva-pe-anamaria-4980083