luni, 19 octombrie 2009

Băsescu: Nu vă uitaţi la Antene şi Realitatea două săptămâni. Vă asigur că veţi vedea România altfel!

Băsescu a declarat în cadrul unei discuţii la HotNews că patronii trusturilor media nu au interesul să se discute în societate despre pensii, salarii, criza economică şi impozite.
"Pentru că la noi există Vântu şi Voiculescu, ce au trusturi media pentru că interesul lor nu este să aducă in prim-planul dezbaterii probleme importante despre care eventual ar vorbi politicienii - eu chiar am vorbit despre aceste lucuri. Interesul lor este să creeze o atmosferă irespirabilă pe fondul infantilismului unei mari părţi a politicienilor care răspund fără ezitare invitaţiilor acestor trusturi ţinând ore in şir emisiuni sterile şi stupide în care singurul obiectiv este să-l atace pe Băsescu şi eventual pe Antonescu sau Geoană neţinând cont de faptul că asta nu interesează aproape pe nimeni. Faceţi un exerciţiu: nu vă uitaţi la Antene şi Realitatea două săptămâni. Vă asigur că veţi vedea România altfel. O veţi vedea aşa cum este", a spus Băsescu.
Sursa: www.realitatea.net
Domnul Băsescu a uitat să spună că ne recomandă să ne uităm la TVR 1, B1 şi la posturile domnului Prigoană. La unul dintre acestea, la ETNO TV tocmai am văzut un spot publicitar în care ni se făcea recomandarea de a participa la referendumul pe tema reducerii unei camere a Parlamentului. Am rămas surprins. Eu ştiu că Parlamentul încă nu a hotărât organizarea referendumului dorit de domnul Băsescu.



4 comentarii:

http://www.florinmatei.ro/ spunea...

Adică, să urmăresc elucubraţiile slugoiului Radu Moraru pe Băsescu 1 TV! Halal recomandare!... O să-i urmez sfatul insinuant doar dacă am de gând să-mi provoc singur icterul.

Lilick Auftakt spunea...

O vom vedea in portocaliu. :)

Daniel Mălăelea spunea...

Solutia ar fi sa nu-i mai vedem pe ei.

Mirea spunea...

Uitati-va pe strada dragi romani,sa vedeti cum moare tara asta de 20 de ani,in fiecare zi,la ficare colt de strada,cu fiecare decizie tampita la care contribuie "primul" mascarici al neamului...