vineri, 24 iunie 2011

Colegiul Tehnic Media este, cu siguranţă, cel mai bun colegiu tehnic din sectorul 1!

        Astăzi, cineva destul de apropiat, al cărui copil tocmai a absolvit cursurile unei şcoli generale amărâte din sectoul 1, încerca, cu satisfacţie, să mă convingă de faptul că liceul unde predau, Colegiul Tehnic Media, este foarte slab şi că nu merită să îşi înscrie copilul la noi. Fără să ştiu datele pe care se bazează atunci când face acele afirmaţii, am încercat să spun că o medie de admitere aproape de 7,00, pe care o are ultimul admis din cele 6 clase de profil tehgnologic, înseamnă destul de mult. Am văzut apoi datele cuprinse în broşura ISMB şi am avut un sentiment de satisfacţie văzând, nu numai că aveam dreptate, dar că suntem de departe cel mai bun colegiu tehnic din sectorul 1. În Media vin foarte mulţi copii, întotdeauna se completează cele 8 clase de boboci, şi, totuşi, media nu coboară, indiferent de profil, sub 6,70, ceea ce înseamnă foarte mult. În majoritatea colegiilor tehnice din sectorul 1, media ultimului admis este sub 4,00, în timp ce, în colegiul nostru,  media ultimului admis la cele 6 clase de profil tehnologic se apropie de media ultimului admis la clasele liceelor teoretice din sector.
      Se pot purta multe discuţii despre gradul de pregătire, iniţială şi finală, a elevilor din Colegiul Tehnic Media. Dar, prin comparaţie cu toate colegiile tehnice din sectorul 1, Colegiul Tehnic Media este, cu siguranţă, cel mai bun.

7 comentarii:

Anonim spunea...

asta se datoreaza profesorilor exceptionali din acest liceu...eu am terminat anul acesta si mi-as dori sa mai stau inca 5 ani in acest liceu....din pacate nu se mai poate...viorel pavaluca

Anca Naciu spunea...

Ma bucur sa citesc asemenea vorbe frumoase la adresa Colegiului Tehnic Media, care pentru mine este o a doua casa si fara de care nu as putea trai.
Intr-adevar sunt multi profesori exceptionali in acest liceu , dar si elevi deosebit de seriosi care fac cinste scolii, asa cum esti tu Viorel Pavaluca . Cred ca multi dintre cei care te-au avut elev , ar dori sa mai stai 5 ani cu noi , dar nu se mai poate . Vom fi unii cu altii impreuna in gand toata viata! Succes pe toate planurile ,tie Vorel ,si tuturor colegilor tai!!!!
Eu personal imi exprim speranta ca vei ramane acelasi om serios , muncitor, de baza pe care l-am cunoscut in timpul perioadei tale de liceu .

iulila spunea...

buna ziua1
acest colegiu este cumva fostul Liceul Industrial Nr. 16, Poligrafie si tehnica cinematografica. am nevoie de numarul de telefon al liceului mai sus mentionat si... nu gasesc suficiente date pe internet. va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail iuliaelena1986@gmail.com
toate cele bune

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Daniel Mălăelea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.