miercuri, 15 iunie 2011

Se apropie vacanţa! O să-mi fac timp şi pentru mine.

      În câteva zile, anul şcolar 2010-2011 se încheie. Cu toţii vom avea mai mult timp liber, timp în care putem să ne gândim şi la dorinţele sufletelor noastre. Am fost foarte ocupat în acest an şcolar şi nu prea am avut deloc timp şi pentru mine. Întotdeauna a trebuit să-mi fac datoria faţă de familia mea, faţă de elevii mei şi de sistemul de învăţământ românesc, faţă de organizaţia politică în care activez. Îmi doresc să fac multe lucruri în puţinele zile de vacanţă pe care le voi avea începând cu data de 18 iulie, atunci când se încheie cursul de formare din cadrul proiectului PROMEP, la care sunt unul dintre formatori. Mult de tot îmi doresc să-i strâng laolaltă pe mulţii prieteni pe care-i am în rândurile foştilor elevi. Poate că vom reuşi să mergem 2 zile la munte sau poate ne vom aduna doar pentru un meci de fotbal şi o bere rece. Rămâne să primesc răspunsul lor pe acest blog sau pe Facebook. Ce ziceţi de propunerile mele, foştii mei elevi din generaţia 2004-2008, dar voi, fotbaliştii din ,,generaţia de aur'' a Colegiului Tehnic Media?

Un comentariu:

Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.