joi, 25 noiembrie 2010

Este nevoie ca PNL să intre la guvernare

"...Da, România se află în pragul falimentului, după doi ani de guvernare Boc, cu asistenţa şi, într-un anumit sens, cu complicitatea FMI, care nu este afectat de situaţia României pentru că îşi va primi banii, mai devreme sau mai târziu. Asta e situaţia în care ne-a adus Guvernul Băsescu-Boc, care a pretins că în aceşti doi ani face reforme, că prestează operaţiuni chirurgicale spre binele României... Adevărul ni-l spune Dominique Strauss-Kahn. Nu spune nimic nou, însă, pentru că spune ce spune şi Opoziţia de doi ani. Când spun Opoziţie mă refer la PNL", spune Crin Antonescu.
Sper că este clar pentru  majoritatea românilor faptul că PNL trebuie să vină cât mai repede la guvernare. Este nevoie de un nou guvern şi este nevoie de un guvern de dreapta. Dar ne trebuie un guvern de dreapta responsabil şi nu de unul criminal. Din ce în ce mai mulţi români recunosc faptul că în România s-a trăit foarte bine în timpul guvernului Tăriceanu. Sigur că s-au făcut şi greşeli atunci, dar acum tot ce se face se face prost. Eu cred că nu mai este mult până când liberalii vor fi chemaţi să îndrepte ceea ce au stricat oamenii domnului Băsescu şi ai doamnei Udrea.

4 comentarii:

Artificieru spunea...

Da, deci parerea mea este ca pnl trebuie sa intre la guvernare.
Alaturi de pdl si psd si pc si unpr si udmr si basescu si iliescu si constantinescu.
Deci mai concret sa intrati TOTI la guvernare, adica in Casa Hotilor (poporului), sa va incuiati pe dinauntru, sa dati drumul la manele la maxim si sa va aruncati in aer.

Daniel Mălăelea spunea...

De ce esti rau? Poti sa nu fii de acord cu mine, dar te rog sa fii civilizat si sa nu mai folosesti cuvinte obscene sau jignitoare.

Daniel Mălăelea spunea...

Multumesc. Omul invata cat timp traieste. Ar fi dureros daca nu s-ar intampla asa si ar considera ca s-a nascut invatat si le stie pe toate.

Anonim spunea...

Problema este că asta se învaţă la ciclul primar, hai merge şi la a V-a