joi, 11 noiembrie 2010

Astăzi, la ora 22,15, începe războiul!

 Astăzi începe războiul, spun mari prezicători şi nu avem motive ca să nu îi credem. Noi, românii stăm liniştiţi  pentru că oricum nu vom intra de la început. Mai întâi o să vedem cine cu cine se bate, pentru ce, ce avem de câştigat dacă intrăm şi de la cine. Când o să ne decidem de partea cui o să intrăm, poate că războiul se va şi încheia. Dacă nu, la fel ca şi altădată, nu vom pregeta să ne schimbăm aliaţii, poate chiar înainte de a intra în focul luptei.
Pe noi, vestea că începe un mare război nu ne sperie prea tare. Trăim deja războiul dintre Traian Băsescu şi poporul român, pe care tocmai l-am pierdut şi plătim despăgubirile către FMI. Dacă tot mai începe un război, măcar de data aceasta ar fi bine să ne ocupe americanii . La cât suntem noi de ghinionişti, parcă văd că ne vor ocupa chinezii, nord-coreenii sau somalezii.

Un comentariu:

Mirea spunea...

Personaje care vorbesc despre posibilele evenimente politice, militare sau economice, schimbări severe ale climei, preziceri macabre faţă de viitorul Europei în general şi al României în special, sunt tot acele persoane care ne învaţă cum e cu Hristos, câţi copii a avut Maica Domnului, câte miliarde de ani are Terra. Sunt acele persoane care susţin originea animală a omului(de la domnul Charles Darwin încoace, un britanic...iată, nimic nu e întâmplator, pentru că tot auzim astăzi de cercetătorii britanici care evaluează ferm că dragostea dintre un bărbat şi o femeie nu poate dura mai mult de trei ani). În concluzie e vorba de omul "scormonitor", cum ar zice Ţuţea, omul autonom " care poate fi util, când explorează universul şi viaţa, poate fi comod mintal şi material dar nu poate avea acces la adevăr fără revelaţie(credinţa e incidenţa divină care poate revela adevărul), fiindcă se-mpiedică de Adevărul tuturor adevărurilor, adică de Adevărul unic, Principiu unic al tuturor lucrurilor, care e Dumnezeu". Aceste încercări de manipulare, de amputare sufletească, de îndoctrinare cu nihilism, acest program naţional de transformare a tânărului român în profanator se-ntinde ca "moartea neagră"(ciuma) din timpul Evului Mediu peste poporul roman. Am nădejdea că fondul exclusiv religios al acestui neam, gestul lui Decebal, morala lui Ţepeş, dreptatea lui Ştefan, geniul lui Cantemir, naţionalismul extrem dar irepetabil al lui Codreanu, sfinţii neacceptaţi de Sinod din puşcăriile comuniste nu vor lăsa România să figureze pe harta lumii ca o ţară pe cale de dispariţie !