miercuri, 8 septembrie 2010

A avut loc pedelizarea de toamnă

Săptămâna trecută au fost schimbaţi în Bucureşti, dar şi în judeţele ţării foarte mulţi directori şi directori adjuncţi. Mulţi dintre aceştia erau directori numiţi în funcţii în timpul guvernării liberale cărora le-a expirat mandatul. Problema nu este aceea că nişte directori au fost schimbaţi din funcţii, ci faptul că au fost numiţi ca directori şi directori adjuncţi profesori care au ca singur merit faptul că au carnet de membru PDL. Este revoltător cazul înlocuirii doamnei Tania Vlad de la Liceul de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza'', un foarte bun manager şi chiar formator de manageri şcolari. La fel de mult mă intrigă cazul înlocuirii directoarei de la Clubul Sportiv Şcolar Nr. 1 care a trebuit să ,,plătească'' pentru faptul că este liberală. Sper ca aceşti noi directori să fie înlocuiţi cât mai repede de viitoarea guvernare PSD-PC-PNL, deşi printre cei care ar avea de suferit ar fi şi fratele meu, proaspăt numit director adjunct la C.S.Ş. Nr 1. A stat el vreo 6 ani în PD, apoi PDL, dar acum a fost răsplătit. PDL îşi plăteşte până la urmă datoriile faţă de cei care l-au susţinut. Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!

15 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Adica fratele tau e pedelist si a fost numit director acum? Iar tu, liberal, iti doresti sa se revina la directorii liberali...
Imi pare rau de dna Tania Vlad...

Daniel Mălăelea spunea...

Lilick, eu am principii, ceea ce nu se poate concepe la un pedelist. Intalnirea mea cu liberalismul s-a produs in Facultatea de Istorie, s-a concretizat in anii 1995-2000 cand am activat in PNL'93 alaturi de regretatul Horia Rusu si de Ludovic Orban si apoi din nou incepand cu octombrie 2008 cand am avut norocul sa-i intalnesc pe Alina Gorghiu si Mihai Voicu. Fratele meu este pedist de vreo 6 ani. Acum a fost rasplatit.Sper ca nu pentru multa vreme. PDL trebuie sa dispara din politica rom\neasca si pedelistii trebuie sa se pocaiasca.

Lilick Auftakt spunea...

Daniel, stiu ca tu ai principii, dar cu chestia asta chiar m-ai lasat masca.

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Q.E.D. !!!

Tot inainte!!!!

motanelul lenes spunea...

Exact asa s-a intamplat si-n urbea mea. Directorul unui colegiu tehnic a fost schimbat (desi era si el PDL-ist) cu o consiliera locala pedelista. Desi are o varsta ca bate undeva pe la 50 de ani,doamna cu pricina de-abia si-a dat anul trecut gradul doi!
Diferenta intre cei doi? Castigatoarea e o pupincurista asidua !

fanel spunea...

Acum trebuie sa-i oferi fratelui tau tot timpul din lume pentru a-l convinge sa vina la PNL :))

Daniel Mălăelea spunea...

De ce sa vina in PNL? Fiecare trebuie sa-si vada de drumul sau. Cum isi asterne fiecare, asa doarme. Eu sunt convins ca in curand toti pedelistii vor plati intr-un fel sau altul pentru raul facut romanilor.

Anonim spunea...

NU cred ca vor plati. Unii dintre ei au supravietuit tuturor schimbarillor politice,si asta nu din cauza competentei ci a cameleonismului.Sa-i vezi cum se umilesc pe la sediile pardidelor...

Anonim spunea...

E cam tarziu sa iei acum atitudine impotriva fratelui tau.Trebuia suprimat din fasa...Nu e tarziu nici acum...

Anonim spunea...

La alegerile din 2008 tu de ce nu ai votat cu PNL-ul?Pentru ca Tariceanu nu ti-a promis marirea salariilor? Un pic de bun simt nu ti-ar strica...

Daniel Mălăelea spunea...

Nu iau atitudine impotriva fratelui meu, ci doar impotriva acestei modalitati de a promova oameni in functii exclusiv pe criterii politice.
Este adevarat ca am fost unul dintre acele milioane de romani, in special profesori, care au fost pacaliti de promisiunile celor de la PSD si PDL.Ulterior am inteles ca liberalii au fost corecti cu noi si ca ceilalti ne-au pacalit.

Anonim spunea...

Uite cum se dau oamenii de gol....de ce se intra in partide....ca dupa ce duci tzucalu lu x sau y cum zicea Caragiale...sa fii ,,rasplatit''..:)))) Oare cand va fi rasplatita tara asta cu altfel de oameni ?

Daniel Mălăelea spunea...

Anonimule, chestiunea cu rasplata era o ironie la adresa PDL. ASa procedeaza acest partid.PLateste tuturor. Unora le da bani si functii,pe altii îi aruncă în închisoare.

MALAELEA T. spunea...

Imi pare rau ca tu ca frate gandesti asa despre mine si nu poti sa apreciezi munca mea,nu ma asteptam,sa fi atat de ipocrit.Eu am fost numit DIRECTOR, pentru rezultatele si munca mea didactica. Pentru informarea ta, de 3 ani nu m-ai sunt membru pedist. Tu ti-ai schimbat orientarea politica in functie de avantajele pe care ai crezut ca le poti avea,eu am fost doar in PDL pana in 2007.

Daniel Mălăelea spunea...

Raule! Eu nu vorbeam despre tine, ci despre o stare de fapt generala. Avantaje ai doar daca intri in partidul de la guvernare. Ce avantaje are un om care intra in partidul aflat in Opozitie? Iti spun eu ca are doar necazuri. Eu nu am avut orientare politica pana in 2009-2010, asa ca nu am avut ce sa schimb. ,,Rezultate si munca didactica'' avem si noi si nu ajungem directori. Oare de ce?
P.S. Ti-am postat textul, desi am vrut sa nu il public. Sunt prea multe greseli gramaticale.