joi, 13 mai 2010

Veniţi dar, fraţilor, cu toţii!

„Fraţilor locuitori ai Ţării Româneşti, veri de ce neam veţi fi! Nici o pravilă nu opreşte pe om a întâmpina răul cu rău! Şarpele cand îţi iasă înainte, dai cu ciomagul să-l loveşti, ca să-ţi aperi viaţa, care mai de multe ori ni se primejduieşte din muşcarea lui. Dar pe balaurii care ne înghit de vii, căpeteniile noastre, zic, ... până când să-i suferim a ne suge sângele din noi? Până cand să le fim robi? Veniti dar, fraţilor, cu toţii, cu rău să pierdem pe cei răi, ca sa ne fie nouă bine!
Nu vă leneviţi, ci siliţi dă veniţi în grabă cu toţii... Să vă faceţi de grabă şi să veniţi unde veţi auzi că se află adunarea cea orânduită pentru binele şi folosul a toată ţara.''
Miercuri, 19 mai 2010 sunteţi aşteptaţi în Piaţa Victoriei pentru a vă manifesta nemulţumirea faţă de măsurile halucinante luate de Guvernul Băsescu-Boc. Trebuie să le arătăm că ştim să ne apărăm drepturile. Sper ca această chemare la luptă adresată de Tudor Vladimirescu prin ,,Proclamaţia de la Padeş''  să găsească ecou şi în inimile dumneavoastră.

2 comentarii:

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

"Astazi suntem chemati a hotari asupra soartei patriei noastre; hotararea ce vom da va fi pentru dansa hotarare de vieata sau de moarte... Niciodata nu au fost imprejurari mai grele decat acelea in cari ne aflam astazi. Patria noastra se afla pe marginea unei prapastii... Putine minute ne-au mai ramas ca sa-i putem veni spre ajutor. Maine va fi prea tarziu. Dezbracati-va de orice patima si interes in parte si alegeti barbat drept, cu stiinta, cu barbatie, cu frica lui Dumnezeu si iubirea de Patrie..."

Gh. Bibescu -1842

SIPR-5 spunea...

Nu mai asteptati sa se hotarasca toti colegii,veniti voi si astfel vom fi mai multi.