joi, 13 mai 2010

Vă aşteptăm să fiţi oaspeţii Colegiului Tehnic Media


Sâmbătă, 15 mai, Colegiul Tehnic Media îşi va deschide larg porţile pentru a-i primi pe cei care vor dori să participe la ,,ZIUA COLEGIULUI'' şi ,,ZIUA PORŢILOR DESCHISE''. Sunt invitaţi să participe părinţi, foşti elevi, elevi ai şcolilor generale, reprezentanţi ai presei, ai Consiliului Local, ai sindicatelor, ai agenţilor economici. Oaspeţii noştri vor avea ocazia să vadă o parte dintre numeroasele activităţi care se desfăşoară în cadrul Colegiului Tehnic Media. Vor avea loc activităţi ale cercurilor şcolare, concursuri pe meserii, activităţi organizate de comisiile metodice, dezbateri pe teme educaţionale, întreceri sportive.
Eu voi organiza începând cu ora 10,00 o dezbatere cu tema ,,Pierd sau câştig atunci când lipsesc?'' la care vor participa elevi din clasele a 10-a A şi a 10-a B şi de la ora 11.30 şedinţa Cercului de istorie ,,Nemuritorii'' cu tema ,,Monarhia - o pagină glorioasă din istoria poporului român''
Vă aşteptăm cu drag începând cu ora 9,30.

Un comentariu:

SIPR-5 spunea...

Urez succes colectivului colegiului pentru organizarea acestui eveniment atat de benefic elevilor.Astfel oferiti elevilor inscrisi momente de care isi vor aminti cu drag, iar celor de clasa a VIII-a oportunitatea de a alege unde vor sa parcurga anii de liceu, in functie de preferinte si de conditiile de invatamant. Felicitari !