miercuri, 9 februarie 2011

Vreau să am dreptul de a-mi alege primarul de sector

        Aflu de pe hotnews.ro faptul că ,,​Primarii de sector vor fi alesi de catre consilierii generali din randul acestora, nu de catre cetateni prin vot direct. Puterile lor ar urma sa fie limitate iar  consiliile locale ale primariilor de sector vor fi desfiintate. Capitala va avea buget unitar si servicii publice unitare. Acestea sunt principalele prevederi cuprinse in asa numita Lege a Capitalei, al cărei proiect aparţine deputaţilor PDL, Vasile Gherasim şi Bogdan Cantaragiu''
        Sunt mândru că sunt cetăţean al sectorului 1. Locuiesc într-o zonă mărginaşă a sectorului 1, în cartierul Străuleşti, dar acest lucru nu mă împiedică să apreciez calităţile de gospodar ale primarului Andrei Chiliman. Locuitorii sectorului 1 îi datorează enorm acestui om. Cred că sunt foarte puţini cei ce nu se vor prezenta la referendumul care trebuie să fie organizat pe tema păstrării sau desfiinţării primăriilor de sector. Noi vrem să ne păstrăm primarul. Sectorul 1 trebuie să rămână Capitala Capitalei şi acest lucru este posibil doar dacă vom continua să avem primar de sector. Sunt convins că şi din 2012 acesta se va numi Andrei Chiliman. Vă mulţumim pentru tot, domnule primar Andrei Chiliman!

6 comentarii:

Mihai spunea...

Eu nu stau in sectorul 1, dar trec des prin acest sector si se vede ca are un primar competent.
Eu stau in 3 si aici vom alege acelasi primar in mod cert pentru ca a facut sectorul sa arate foarte bine.
E o prostie sa nu mai avem acest drept, dar legea este probabil facuta pentru interesele conducatorilor, nu ale noastre.

Daniel Mălăelea spunea...

Referendumul este solutia. Trebuie organizat cat mai repede si trebuie sa participam in numar cat mai mare. Vrem sa pastram dreptul de a ne alege primarii de sector.

Anonim spunea...

Domnii deputati de la PDL sunt ori inconstienti, ori au o dorinta arzatoare de expunere publica daca au venit cu un asemenea proiect . Lucrul cel mai dureros este ca ei oricum nu au nimic de pierdut, orice ar face , orice ar zice, nu sunt sactionati in nici un fel. Sunt pentru referendum ! Bucurestenii atunci le vor arata cat de incapabili sunt in actiunile lor.


Si mai vreau un referendum, pentru suspendarea presedintelui. Presedinte ar trebuii sa fie constient ca in momentul de fata , legitimitatea carismatica pe care o detinea , a plecat pe mare, dupa flota.

Aveti grija domnule Presedinte , dumneavoastra urmati!


Claudiu Gabriel Duta

Adrian spunea...

Domnul Presedinte urmeaza dupa ce? Dupa Ceausescu?

Laurentiu Achim spunea...

eu cred ca la referendum cetatenii vor vota masiv impotriva primariilor de sector,oamenii stiu cat de javre sunt primarii,hoti adica.
Dvs vreti sa spuneti ca Chiliman e un ingeras?Haideti sa nu fim ipocriti,ce naiba?

Anonim spunea...

Citeste cu atentie articolul: "Primarii de sector vor fi alesi de catre consilierii generali din randul acestora....." . Deja nu mai suna a democratie , ci a dictatura de tip sud-american , se aleg din randurile lor .


Claudiu Gabriel Duta