joi, 24 februarie 2011

Semnaţi pentru organizarea referendumului!


                       REZOLUŢIA ALIANŢEI DE CENTRU-DREAPTA PNL-PC BUCUREŞTI
                     „Sorin Oprescu a ales să fie partenerul Elenei Udrea, şi nu al bucureştenilor”

                                              Semnături pentru referendum


Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator iau act cu dezamăgire şi îngrijorare de pasivitatea complice a primarului general Sorin Oprescu faţă de tentativa Elenei Udrea şi a grupului său de interese politico-financiare de a pune mâna pe toţi banii publici ai Bucureştiului prin promovarea aşa-numitei „Legi a Capitalei”.

Ne exprimăm regretul că Sorin Oprescu a înţeles să răspundă apelurilor noastre privind declanşarea procedurilor de organizare a unui referendum local, prin care bucureştenii să se pronunţe dacă sunt sau nu de acord cu escrocheria legislativă a Elenei Udrea, cu  asigurări publice că va declanşa referendumul „mai la vară”, sau la „Sfântul Aşteaptă”.

Însă vremea miştourilor ieftine a trecut.

Apreciem că dl. primar general Sorin Oprescu a irosit şi ultima şansă de a-şi proba buna-credinţă faţă de bucureşteni, prin refuzul său de a declanşa procedurile de organizare a referendumului pentru Bucureşti în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de luni, 28 februarie 2011. Amânarea cu încă o lună a declanşării referendumului le oferă Elenei Udrea şi mafiei din spatele acesteia şansa de a trimite aşa-zisa „Lege a Capitalei” în dezbaterea Parlamentului dominat de clica PD, fără ca bucureştenii să poată folosi singura armă prin care ne pot sancţiona pe toţi: votul.

I-am cerut public primarului general Sorin Oprescu să rămână partenerul bucureştenilor. Din păcate, a ales să devină partenerul Elenei Udrea. Identitatea de viziune cu Elena Udrea privind viitorul Bucureştiului, exprimată public de primarul general prin sintagme de genul „să fie un buget, şi nu şapte”, „să rămână primarii, dar să le luăm competenţele”, devine complicitate tacită cu Elena Udrea  în ignorarea voinţei cetăţenilor Capitalei.

În aceste condiţii, noi, reprezentanţii Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC Bucureşti, reuniţi în Consiliul de Conducere al Alianţei decidem declanşarea campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea referendumului local privind schimbarea organizării administrative a Capitalei, începând cu săptămâna 7-13 martie 2011. Avem convingerea că decizia asupra viitorului Bucureştiului nu poate fi luată prin complicităţi financiare tacite între poli de putere şi grupuri de interese, ci doar, prin vot, de bucureştenii înşişi. 


          Co-preşedintele ACD PNL-PC,                       Co-preşedintele ACD PNL-PC,                                          
              ANDREI CHILIMAN                            CRISTIAN POPESCU-PIEDONE

2 comentarii:

gabriel teodorescu spunea...

semnati si promovati petitia impotriva noului Cod al Muncii!!!
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/petitie_impotriva_noului_cod_al_muncii_2011-p68547055.html?msg_ok=1

pt a anula demersul in forta al guvernului Boc prin OUG cu care ne-a obisnuit... trebuie sa strangem mai mult de 105.000 semnaturi pt ca legea sa-si urmeze calea legala - dezbaterea in Parlament!!! ... nu am incredere nici in opozitie si nici in sindicate!!!

gabriel nicolae teodorescu spunea...

Domnule coleg te rog sterge primul mesaj, (voi uni cele doua petitii initiate...)
vezi;


semnati si promovati petitia impotriva noului Cod al Muncii!!!


http://www.petitieonline.ro/petitie/spune_nu_formei_actuale_a_codului_al _muncii_si_hotararii_guvernului_boc_pentru_promovarea_si_asumarea_raspunderii_guvernului_in_regim_de_urgenta_prin_ordonanta-p12197050.html

SEMNATI PETITIA AICI
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/spune_nu_formei_actuale_a_c odului_al_muncii_si_hotararii_guvernului_boc_pentru_promovarea_si_asumarea_raspunderii_guvernului_in_regim_de_urgenta_prin_ordonanta-p12197050.html
...


pt a anula demersul in forta al guvernului Boc prin OUG cu care ne-a obisnuit... trebuie sa strangem mai mult de 105.000 semnaturi pt ca legea sa-si urmeze calea legala - dezbaterea in Parlament!!! ... nu am incredere nici in opozitie si nici in sindicate!!!

...desi petitia trebuia mult mai consistenta ... cu adaugirile din comentariile semnatarilor poate vom putea bloca accesele de forta ale guvernantilor!.