sâmbătă, 5 februarie 2011

Tragedie la Mina Uricani...Dumnezeu să-i odihnească pe cei 5 oameni nevinovaţi!

        Poporul acesta parcă este blestemat. Dacă nu, este cel puţin condamnat de guvernul Boc. Mor oameni nevinovaţi din cauza măsurilor luate de cei aflaţi la guvernare. Câţi oameni nevinovaţi trebuie să mai moară pentru ca jocul acesta periculos să înceteze?
Sunt incredibile şi tulburătoare declaraţiile primarului Dănuţ Buhăescu:
      ,,E o pedeapsă pe care o primim pentru că nu suntem pedelişti. Suntem pedepsiţi pentru că nu suntem cu ei...E prea mult şantaj. Măcar 5% să dea şi la cei care nu sunt în PDL...E o răzbunare faţă de noi pentru că nu am votat cu PDL...Nu trebuie să ne mai fie frică. Nu trebuie să mai tăcem noi, primarii. Nu pot să ne omoare...Nu ştiu ce să ne mai pună în cârcă ca să nu putem să facem. Nouă nu ne dă Guvernul pentru că suntem de altă culoare.''
       Este de felicitat primarul pentru atitudinea curajoasă. Dacă ar exista mulţi români care să aibă curajul de a se opune şi de a spune adevărul, România ar avea o şansă.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-i ierte !De ce faceti obiectul politicii din orice .Acesti nefericiti ai sortii puteau sa moara sub orice conducere .Sunteti culmea ca orice dezastru sa il puneti in capul lui Boc.Dar nu puneti pe seama lui n ici o realizare .Si se pare ca a facut si lucruri bune .

Daniel Mălăelea spunea...

Niciodata nu au murit oamenii din cauza masurilor luate de cei aflati la guvernare, asa cum se intampla acum. Subfinantarea cronica a dus la propriu la moartea oamenilor nevinovati.
Care sunt lucrurile bune pe care se pare ca le-a facut Boc? Telegondola de la Vulcan? Patinoarul de la Brasov? Cei 10 km de autostrada Turda-Gilau?

Pascu spunea...

Va stiam sindicalist,nu membru de partid... O fi bine,n-o fi.Dvs o sa spuneti ca este...

Daniel Mălăelea spunea...

Sindicatul a considerat ca nu mai are nevoie de mine. Erau altii mai buni. PNL a considerat ca poate sa imi valorifice experienta si pregatirea profesionala.