vineri, 4 februarie 2011

"Nu cred că PDL poate fi bătut de o alianţă PNL-PSD. N-au forţă, n-au valoare, n-au program, n-au nimic."

        Citesc interviul dat de Videanu ziarului ,,Gândul'' şi nu îmi vine să cred. Omul acesta este rupt de realitate. Zilele trecute spunea faptul că PDL a crescut cu 8 procente în sondaje şi a ajuns la 20%, iar acum vine şi spune că partidul acesta aflat în disoluţie nu poate fi bătut în alegeri de alianţa nou formată. De fapt, vrea să ne transmită mesajul că PDL are pregătită o maşină infernală, care le va aduce victoria. Eu aş vrea să-i spun că se minte singur. Oricâte strategii ticăloase ar pune la cale PDL, românii au ca aliaţi întunericul, frigul, foamea, pe care chiar ei, pedeliştii şi tovarăşii lor, ni le-au oferit.

2 comentarii:

Anonim spunea...

O "stea' despre care jupan Trahanache zicea ca n-a mai iesit la razbel de multisor ,a simtit la lingurica sa iasa agresiv in ultimile 2 zile !!Cu declaratii demne de cele mai proaste filme S.F. >ca cresc in sondaje ca Goliat (in plm !!) ,ca-s iubiti nevoie mare , ca n-are contra...' ,ca nu-s programe (de parca porcu' asta a avut v'un program ministerial !!!),ca forta ....stai sa vezi tu forta de te-oi intalni pa strasse "la apus de soare "!!, si ca "n-au nimic" =e mai putin decat ai tu si famelia ta din afaceri oneroase si vanzari anterioare ! Dixit >ca dupe Legea 18 =iereai doar un simplu parnaias si-ti luai p---le-n cur la greu in institutiile de reeducare ale Patriei -plus ca-i si figura de ...iubacios-trandafiriu - !

viorel constantin spunea...

pdl-ul e in crestere usoara in sondaje,nu asa cum spune videanu,mai ales dupa aceasta uniune,pe care multi o vad contra naturii.eu am votat pnl-ul la alegerile precedente.dar acum...ma mai gandesc.