luni, 22 septembrie 2008

Jos pălăria, Leonard Cohen

Cei 10.000 de spectatori i-au urat „La mulţi ani!"

Cântăreţul a deschis concertul la 19 şi un sfert, cu una dintre cele mai îndrăgite piese ale sale, „Dance Me To The End of Love", în aplauzele furtunoase ale publicului. Aplauzele au continuat şi la următoarele piese, „The Future", „There Ain’t No Cure For Love" şi „Like a Bird On a Wire", la care publicul a reacţionat cel mai entuziast.

Cântăreţul, care a intrat pe scenă alergând, nu părea a fi obosit la cei 74 de ani împliniţi ieri. El a cântat acompaniat de trupa sa, îmbrăcată în aceeaşi „uniformă": cămaşă neagră, pantaloni negri şi pălărie pe cap. Un public liniştit şi civilizat s-a strâns pe stadionul Arcul de Triumf pentru a-l asculta pe melancolicul cântăreţ, de ziua lui, majoritatea celor 10.000 de oameni fiind îmbrăcată la costum sau în rochie de seară şi cu pantofi cu toc. Deşi vârsta predominantă a spectatorului era de 30 – 40 de ani, pe stadion se aflau şi nenumăraţi tineri, dar şi persoane mai apropiate de vârsta cântăreţului.
http://www.adevarul.ro


Un comentariu:

Anonim spunea...

Aveti gusturi muzicale asemanatoare cu cele ale tatalui meu in timp ce eu sunt fericit ca mi-am luat un album CELE MAI BUNE SOLO-URI DE CHITARA top 100.Pe primul loc s-au clasat Led Zeppelin cu piesa"Starway to heaven"dar mai erau melodii frumoase precum Guns`n roses-Novemeber Rain(6) Metallica-One Led zeppelin-Heartbreaker(16) sau Queen-Bohemian Rhapsody(20) Ciorap CLaudiu(11a)