vineri, 6 iulie 2012

Un nou început

      Din momentul suspendării preşedintelui Traian Băsescu, putem să visăm că vom fi mai optimişti şi mai puţin apăsaţi de nevoi. Avem acum speranţe că putem să construim un viitor mai bun pentru copiii noştri. Sigur că nu va curge lapte şi miere, dar stă în puterea noastră să reconstruim ceea ce a fost distrus în ultimii ani. Totul este acum la pământ şi românii nu mai au încredere că se poate schimba ceva. Tocmai de aici trebuie să pornim. Trebuie să-i convingem pe oameni că stă în puterea noastră, a tuturor, să ne schimbăm viaţa. Va trebui să muncim mai mult, să fim mai solidari, să avem încredere unii în alţii şi să fim mai buni. Avem şansa unui nou început şi, pentru nimic în lume, nu trebuie să o ratăm.

4 comentarii:

Cosmina spunea...

Să sperăm că acest nou început să fie făcut cu dreptul... Aveam nevoie de o schimbare, dar o schimbare în bine!

Anonim spunea...

Vor trece cateva cumpane pana va ve-ti da seama cu cine ati votat. Nu se va intampla imediat, semne vor fi destule dar le ve-ti ignora. Adevarul despre USL va vani in ultimul ceas cand se va intoarce si impotriva dumneavoastra. Abia atunci veti realiza greseala facuta si chinul pentru dumneavoastra va fi de 1000 ori mai mare decat al uni PDL-ist. Intrebarea mea este ce veti face atunci ? Veti avea aceasi ura care o aveti acum fata de "carcatita portocalie ?" sau veti intra intr-o stare de pasivitate totala ? Luati aminte cuvintele care vi le scriu acum pentru ca peste ceva timp sigur vi le ve-ti aminti. Rare ori m-am inselat si sper ca acum sa fie unul din acele momente. Va multumesc !

CORA spunea...

Incep să cred că românii ăștia au căpătat dependență de dictatură...

Ce să le spun mulților oameni pe care îi aud: eu nu votez suspendarea, le e frică de el, d-aia vor să-l dea jos, au văzut că le-a venit sorocul, ca lui năstase și d-aia vor să îl dea jos!

Aolo, ori eu sunt nebună...ori ei sunt proști rău?
Cum să gândești așa? Cum????

Adrian spunea...

Pentru Anonim 7 iulie 2012, 00:58: Trebuie sa fii si putin analfabet ca sa fii un asa de bun vizionar! ("ve-ti ignora" sau "veti ignora"? "aceasi ura" sau "aceeasi ura"? "vi le ve-ti aminti" sau "vi le veti aminti"? "Rare ori" sau "Rareori"?)