sâmbătă, 14 iulie 2012

Elevilor şi colegilor mei, cu dragoste

     Întotdeauna voi rămâne aproape de elevii mei şi de colegii mei de la catedră. Sunt convins că, deşi viaţa îmi va oferi posibilitatea de a îndeplini şi alte atribuţii, locul meu va fi întotdeauna la catedră. Mie îmi sunt dragi copiii şi nu pot sta departe de ei. Întotdeauna voi reveni cu drag în mijlocul lor, pentru că rostul meu este acela de a le călăuzi paşii în viaţă şi de a-i ajuta să-şi găsească propriul drum. Aş vrea ca toţi elevii mei şi micii mei prieteni, pe care i-am cunoscut la diverse acţiuni cultural-educative şi sportive, să fie convinşi că nu-i voi uita şi că, într-un fel sau altul, voi rămâne aproape de ei.  Colegilor mei de la catedră, le mulţumesc pentru susţinere şi le transmit faptul că pot să aibă în mine aceeaşi încredere pe care au avut-o în cei 12 ani, în care mi-au oferit onoarea de a-i reprezenta ca lider de sindicat. Întotdeauna, voi reveni în Colegiul Tehnic Media ca un profesor care, timp de 15 ani, şi-a făcut datoria cum a putut  mai bine şi care s-a străduit să lase în urma sa măcar o dâră de lumină.

9 comentarii:

Mihai Ropota spunea...

M-as bucura insa daca ati fi si receptiv la comentariile celor care n-au ajuns inspectori scolari generali adjunci si lucreaza inca la catedra... Dar, ma rog... nu comentez.

Daniel Mălăelea spunea...

Domnule Ropota, voi fi la fel de receptiv la comentariile colegilor ca si pana acum. Am fost timp de 12 ani un mic lider de sindicat care si-a facut datoria fara de cei pe care i-a reprezentat. Eu am fost 15 ani la catedra din Colegiul Tehnic Media si tot acolo ma voi intoarce peste un timp.Rraman acelasi, chiar daca acum indeplinesc o functie de conducere in ISMB.

Mihai Ropota spunea...

Promit ca in caz de probleme sa va contactez. Ne cunoastem de pe forumul edu, si tin minte ca ne intelegeam pe anumite paliere. In caz de urgente va caut pe mail. Glumesc! Succes!

Daniel Mălăelea spunea...

Imi amintesc ca aveam opinii asemanatoare. Pacat ca nu ne-am cunoscut si altfel decat pe forum, dar niciodata nu este tarziu.

Mihai Ropota spunea...

Oricand avem timp, putem sta la o discutie onesta. Si fair-play.

Daniel Mălăelea spunea...

De acord. Oricand, adica dupa ora 19, atunci cand se termina programul meu de lucru in ISMB. Mi-ar face mare placere sa va cunosc.

Anonim spunea...

Ca presedinte al comisiei de mobilitate la nivel de ISMB, nu crezi ca toate datele trebuiau actualizate, ca era nevoie de afisarea unui grafic al sedintelor publice care urmeaza sa aiba loc maine-poimaine pana la aceasta ora?(20,30). Sau toate aceste date nu sunt publice?

Mihai Ropota spunea...

Okay. Dupa 10 septembrie, o sa va caut. Si as avea mai multe sa va spun, daca sigur, primiti si ... 'observatii'!

Daniel Mălăelea spunea...

Chiar o sa va multumesc pentru observatii, critici pertinente.