marți, 23 august 2011

Mi-am petrecut 7 zile de concediu pe litoralul românesc. Ruşine, Elena Udrea!

         Anul trecut am promis că nu mai calc niciodată pe litoralul românesc, dar pentru că nu am avut alternativă şi pentru că Alina a dorit să mergem la mare, am decis, cu strângere de inimă, să mergem o săptămână la Saturn cu bilete luate prin sindicat. Ca şi după sejurul ratat de anul trecut, vreau să-i spun doamnei Udrea că ar trebui să-i fie ruşine pentru dezastrul din turismul românesc, pentru care ea este prima vinovată. Deşi am fost nevoiţi să facem, din nou, o vizită la spitalul din Mangalia din cauza ţânţarilor, Alina a fost fericită în cele 7 zile.






















6 comentarii:

SORINEL RADU spunea...

Din pacate pe guvernantii nostri ii doare tenishi de noi. ei nu isi fac concediile pe meleagurile noastre.

Nicu spunea...

E vinovata doamna Udrea ca v-au muscat tantarii pe dvs.?
Un intelectual,cum pretindeti dvs.ca sunteti,spune foarte rar truisme.Ori aproape 75 la suta dintre postarile dvs.sunt platitudini,populisme,sofisme...
Ce naiba domnule Malaelea.
Ministrul Udrea,vazut de cineva echidistant,nemanipulat de Realitatea si Antena,obiectiv,este un ministru OK.

Daniel Mălăelea spunea...

Nicu, doamna Udrea este vinovata pentru nesimtirea si nepasarea lucratorilor din hoteluri si restaurante, pentru mizeria incredibila din hoteluri, restaurante, pentru gunoiul si algele neadunate de pe plaje, pentru lipsa oricaror conditii de relaxare si divertisment, pentru preturile mult prea mari in comparatie cu serviciile oferite si calitatea acestora. Parerea mea, obiectiva, este ca d-na Udrea este o catastrofa de ministru.

Nicu spunea...

Pai n-ai cum sa fii obiectiv din moment ce activezi si promovezi destul de acerb ideile ultrapopuliste ale unei uniuni politice.N-ai cum.Eu vad altfel situatia deoarece NU AM ABSOLUT NICIO SIMPATIE POLITICA.
Si este vinovat ministrul Udrea pentru preturile piperate,pentru nesimtire si nepasare,pentru mizerie etc.Cei de acolo sunt vinovati...Nu poate sa fie ministrul vinovat pentru orice.
Uniunea trebuie sa termine naiba odata cu sofismele gen Dumitru Pelican si sa spuna ceva CONCRET altfel mi-e teama ca se va prabusi.

Nicu spunea...

Primarii de acolo sunt de vina...Astea sunt chestii care tin de cei din planul local,asa cum si la noi in Bucuresti pentru nemultumirile din sectoare sunt vinovati primarii din sectoarele respective.

Nicu spunea...

Eu zic asa:Basescu e de vina.Si pentru situatiile inca necreate tot Basescu e de vina.Pentru absolut tot din Univers.