sâmbătă, 27 august 2011

M-am săturat!

       M-am săturat să-i văd, zilnic, pe hoţii de buzunare acţionând în mijloacele de transport ale RATB cu numerele 331 şi 97. Sunt ani de zile de când văd cum o bandă de ticăloşi, din ce în ce mai mulţi şi mai  nespălaţi, îngrozesc populaţia, în special femeile şi copiii, din zona Bucureştii Noi. Nimeni nu face nimic, deşi controlorii RATB mişună permanent prin aceste mijloace de transport şi, deci, cunosc această problemă.
      M-am săturat să văd pe aleea care duce spre Piaţa 16 Februarie,  în zona staţiei RATB, vis-a-vis de Teatrul Masca, cum mai mulţi infractori vând, în drumul mare, ţigări fără timbru,  agresând populaţia care merge la piaţă. Am văzut, de multe ori, cum între aceşti infractori şi poliţişti se poartă discuţii amicale când, de fapt, poliţiştii ar trebui să pună capăt acestui comerţ ilegal.
       M-am săturat să văd în zona în care locuiesc, cartierul Străuleşti, tot felul de neisprăviţi care consumă alcool şi droguri şi care reprezintă un mare pericol pentru copii. Sunt consternat de faptul că tinerii se droghează ziua în amiaza mare, în văzul tuturor, şi nimeni nu ia nicio măsură.
        Oare domnul Adrian Crit, directorul general al RATB, domnul Gheorghe Pană, şeful secţiei 5 a Poliţiei Municipiului Bucureşti şi domnul Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor nu sunt plătiţi pentru ca aceste lucruri să nu se întâmple?

19 comentarii:

Anonim spunea...

Ai grija Malaelea sa nu fi confundat cu ei...Pentru ca si tu esti cam negrotei...

Daniel Mălăelea spunea...

Tu esti alb, prietene? Pe amandoi ne-a ars soarele dogoritor sub cerul Olteniei natale.

Nicu spunea...

Mi-a placut raspunsul.

Anonim spunea...

Malaelea...tu esti din alt trib...

Daniel Mălăelea spunea...

Tie nu iti este rusine? Cat de mult ai decazut! Imi este mila de tine.

Anonim spunea...

Cine a decazut Malaelea? Ieri erau mare lider sindical,azi esti mare politician...Nu uita...Pdl-ul ramane pana in 2014...

Daniel Mălăelea spunea...

Eu am fost intotdeauna ceva mai mult decat tine. Si voi mai fi. Eu pot trai linistit si fara sa ma gandesc cat de bine sau cat de rau iti este tie. Tu nu poti trai. Nu pot sa inteleg de ce te obsedeaza atat de mult existenta mea.
Eu am ales intotdeauna ce vreau sa fiu. Am fost lider de sindicat exact atat cat am vrut eu sa fiu. Pentru ca era nevoie de mine, am ales sa intru in politica. O sa indeplinesc functiile pe care le am atat de mult timp cat voi considera ca este nevoie si apoi voi trece la o alta etapa. Eu intotdeauna merg inainte si nu abandonez la jumatatea drumului. Dar eu am capacitatile necesare, prietene.

Daniel Mălăelea spunea...

Nicu, Tapelea a devenit un model pentru tine? Parca altfel te stiam eu.

Anonim spunea...

De ce ai tradat miscarea sindicala?

Anonim spunea...

Daniel...tu esti un model pt mine...

Daniel Mălăelea spunea...

Eu am tradat miscarea sindicala?! Ea m-a tradat pe mine.M-am chinuit 10 ani incercand sa-i ajut pe colegii mei de breasla. Numai eu stiu cu ce pret. Numai eu stiu cate sacrificii am facut. Doar Dumneyeu stie cate lovituri am primit pentru faptul ca am incercat sa ajut pe toata lumea. Daca nu stii cum stau lucrurile in miscarea sindicala, atunci mai bine taci. E pacat sa ma acuzi de tradare pe mine.

Anonim spunea...

Eu cred ca te-ai retras pt ca nu te-au pus lider

Daniel Mălăelea spunea...

Si asa daca ar fi , unde este tradarea mea? Acesta era un motiv foarte bun sa ma retrag din activitatea sindicala la nivel de sector. De fapt, eu nu am mai candidat pentru ca asa am promis si un om de onoare isi tine promisiunea. De ce am promis acest lucru? Poate din dezamagire. Poate ca mi s-a facut lehamite.

Daniel Mălăelea spunea...

Pe mine nu m-a pus nimeni lider pe plan sindical. Eu am fost intotdeauna ales atat in Media, cat si ca vicepresedinte al SIP sector 1.Am candidat atunci cand am vrut si am renuntat sa candidez atunci cand am considerat eu de cuviinta.

Anonim spunea...

Eu cred ca nu ieseai lider...Toti ceilalti erau mai buni decat tine...

Nicu spunea...

Eu am spus ca mi-a placut raspunsul TAU!!!!!!!!!!!
Ce naiba ai inteles?????

Daniel Mălăelea spunea...

Tapelea, am citit comentariul tau, dar nu l-am mai postat. Sper sa dovedesti ca esti om de cuvant si sa nu imi mai tulburi existenta cu prostiile tale. Eu pot trai fara grija ta si sper ca si tu sa ma lasi in pace. Nu am absolut nimic de impartit cu tine. Nu te intereseaza absolut nimic din ceea ce fac eu si chiar nu simt nevoia sa aflu parerea ta despre mine. Eu iti doresc mult succes in activitatea pe care o desfasori. Vreau sa fii de acord cu mine ca totul are o limita. Tu ai intrecut de mult timp masura.

Anonim spunea...

Malaelea , esti foarte egoist !!! Vrei sa fi tu mereu mot(z)ul .

Daniel Mălăelea spunea...

Sunt las pentru ca nu public toate comentariile injurioase si jignitoare ale unui nesimtit? Am introdus moderarea comentariilor pentru a nu mai da posibilitatea unui anume individ sa ma umileasca si sa ma atace fara motiv. Nu-ti convine, prietene? Este numai si numai problema ta.