joi, 4 august 2011

Demisia lui Cseke este, totuşi, un gest de onoare!

       Pe posturile de televiziune, pe bloguri încep să apară primele explicaţii ale demisiei lui Atilla Cseke. Deşi mulţi dintre noi şi-ar dori ca acest gest să fie urmat de ieşirea UDMR de la guvernare, se pare că va rămâne un gest solitar. Chiar şi aşa, el trebuie apreciat ca un gest de onoare. Este cel de-al doilea ministru, primul a fost Mircea Miclea de la Educaţie,  care demisionează din cauza banilor insuficienţi acordaţi ministerului de care răspunde. Sigur că ministrul Cseke a făcut mult rău, executând orbeşte ordinele transmise de Traian Băsescu şi Emil Boc, dar trebuie să apreciem faptul că acum refuză să meargă mai departe. Mi-aş dori ca gestul său să fie urmat de Daniel Funeriu, obscurul ministru al Educaţiei, dar sunt sigur că acest lucru nu se va întâmpla.

Un comentariu:

CORA spunea...

Nici nu as vrea sa stiu adevaratul motiv pentru care mister Cseke si-a dat demisia, ca nu m-ar mira sa fie vreo scarbosenie pedelista la mijloc...ihhh, UDMR nu va pleca in vecii vecilor de la guvernare, televizionistii isi dau mii de pareri, oamenii se uita si trec mai departe, cainii latra, romanii tot cu stampila pe portocalii! Noi nu ne mai facem bine...


PS. Am vazut intr-un post anterior ca ai fost formator la PROMEP. A urmat si mama cursul, a dat interviul de evaluare, iar managerul de proiect le-a spus ca le urmaresc activitatea de pe platforma si, in cazul in care nu parcurg cursurile, nu le elibereaza certificatele...Stii cumva ce anume urmaresc ei pe platforma? E vorba numai de contorizarea timpului sau e ceva mai mult de atat? :)