vineri, 26 august 2011

Avem directori noi

      De fapt, în majoritatea lor, sunt tot cei vechi, dar cu delegaţii noi. Habar nu am în funcţie de ce criterii s-a luat decizia înlocuirii celor aproximativ 10% dintre directorii care şi-au pierdut funcţia. Sunt sigur că nu pe criteriul promovabilităţii la bacalaureat. Cu siguranţă, nu au fost înlocuiţi toţi directorii din liceele care au avut promovabilitate 0 sau sub 25%. Aceasta este situaţia şi trebuie să o acceptăm. Până la urmă, directorii sunt şi ei victime ale sistemului. În ultimii ani, de la directorii unităţilor şcolare nu se mai aşteaptă ca elevii să aibă rezultate şcolare bune, ci cu totul altfel de rezultate.

7 comentarii:

Anonim spunea...

la colegiul tehnic media s-au schimbat directorii,ori nu am inteles eu bine?viorel p.

Daniel Mălăelea spunea...

M-am referit la ceea ce s-a intamplat in unitatile scolare din Bucuresti si nu la o anumita unitate scolara. In Colegiul Tehnic Media exista un nou director adjunct.

Anonim spunea...

"Ton Fratelo" a ramas director? Tot el este mandria familiei? Iar ai ramas de caruta, Daniel Malaelea?

Daniel Mălăelea spunea...

Cine se aseamana se aduna. Eu nu mi-am dorit niciodata sa ajund director. Si in niciun caz director in timpul guvernarii pedeliste. Fratele meu a fost bucuros sa obtina o functie efemera, in timpul unei guvernari efemere. Sa fie sanatos! Eu am alte principii.Eu mi-am cladit o altfel de cariera.

Anonim spunea...

Tu esti cam sluga Alinei Gorghiu...

Daniel Mălăelea spunea...

Sa spunem...om de incredere. Ma onoreaza aceasta calitate. Alina Gorghiu este un om politic de mare valoare. Si o foarte buna prietena.

Anonim spunea...

Daca ea nu mai iese deputat sa te care in spate, tu ramai iar de caruta...