marți, 17 august 2010

Scăpaţi-ne de Cseke!

Este mult prea mare dezastrul din sistemul de sănătate pentru a-l mai tolera pe Cseke! Mor oamenii cu zile în spitale, iar tragediile se înmulţesc de la o zi la alta. Bebeluşii mor arşi în incubatoare sau în saloane, iar o banală fractură se încheie de multe ori cu moartea copiilor noştri. Lipsesc materialele pentru curăţenie, lipsesc medicamentele, lipseşte omenia. Corupţia, incompetenţa, nepăsarea stăpânesc totul.
Domnule Băsescu, daţi Sănătăţii o şansă şi demiteţi-l pe Boc pentru ca astfel să scăpăm şi de Cseke. Domnule Cseke, dacă ai o fărâmă de demnitate, dă-ţi demisia! Fă acest lucru măcar pentru acei părinţi nefericiţi cărora le-aţi omorât copilaşii. Să vă fie ruşine, nemernicilor!
Cred că românii ar trebui să fie solidari cu părinţii cărora le-au fost omorâţi bebeluşii şi ar trebui organizate mişcări spontane de protest. Trebuie să le atragem atenţia acestor nemernici aflaţi la guvernare, care au început să ne extermine pe toţi de la copii la bătrâni.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asta este crima cu premeditare. Este o mica parte a genocidului pe care l-a programat actualul presedinte al tarii. Boc, Cseke si ceilalti din guvern sunt uneltele lui Basescu si Udrea. Aceste lucruri sunt clare ca lumina zilei. Sunt sute de probe in acest sens. Trebuie gasite forme de a-l actiona in judecata pe Basescu pentru genocid. Ar fi singura solutie sigura pentru a nu-l lasa sa-si duca la capat intregul program precum si alte programe criminale.

gabriel teodorescu spunea...

PETIŢIE: Alungaţi pericolele din spitalele româneşti! SEMNEAZĂ ŞI TU
Tragedia de la Maternitatea Giuleşti este doar ultima dintr-un şir lung de probleme cu care se confruntă spitalele româneşti. Pentru a evita astfel de situaţii pe viitor, telespectatorii REALITATEA TV şi cititorii REALITATEA.NET cer autorităţilor verificarea instalaţiilor de curent, gaze şi apă în unităţile medicale din România. Sunteţi invitaţi să semnaţi PETIŢIA pentru a avea condiţii decente în spitalele din România.
semneaza aici

http://www.realitatea.net/audit-de-urgenta-in-spitalele-romanesti-petitie-medici-maternitate-giulesti_731675_semneaza.html