marți, 3 august 2010

Aştept ziua când doamna Udrea şi domnul Cseke îşi vor depune demisia

În ultima lună am luat contact cu realitatea (dureroasă) din turismul şi spitalele din România. Aproape o săptămână  mi-am pierdut-o prin staţiunile de la malul mării şi prin spitalele din Mangalia şi Constanţa. Am suferit ca un câine, obosit, nedormit şi nemâncat pentru a fi aproape de fetiţa mea care s-a îmbolnăvit în staţiunea Saturn. Am pătimit atât de mult încât m-am jurat că e ultima dată când ne-am petrecut vacanţa pe litoralul românesc. E mult prea mare bătaia de joc, iar preţurile sunt prea mari pentru serviciile jalnice care sunt oferite. Pot trăi şi fără să merg în staţiunile de pe litoralul nostru.
De spitalele româneşti orice om are nevoie în diferite momente ale vieţii. Vrând-nevrând viaţa îţi oferă ocazii nefericite când iei contact cu realitatea înfricoşătoare din spitalele din România. Am trăit pe pielea mea batjocura şi nepăsarea cadrelor medicale. Pot să afirm fără teama de a greşi că sunt unii medici care te lasă să mori cu zile, iar salariaţii din spitale, începând cu cel mai neînsemnat, te tratează cu un imens dispreţ. În spitalul din Constanţa, fetiţei mele i s-au administrat medicamente doar după ce fratele soţiei, care lucrează în Ministerul de Interne, a apelat la şeful lui, cineva cu o funcţie mare, iar acesta l-a sunat pe directorul spitalului. Altfel soţia şi fiica mea ar fi stat în spital degeaba. 
Zilele trecute un cumnat a făcut infarct. Trăieşte şi sperăm să trăiască, dar am avut ocazia să înţeleg încă o dată că din spitalele româneşti scapi cu viaţa doar datorită Bunului Dumnezeu. Supravieţuieşti doar dacă El îţi dă zile.
Sper să ajungem cât mai repede la guvernare şi să redăm românilor speranţa într-o viaţă mai bună. Din păcate, în timpul ,,guvernării'' Băsescu-Boc oamenii simpli nu mai înseamnă nimic.

3 comentarii:

acuvio spunea...

Nu va fi această zi!
Nu vor depune niciodată o demisie în sensul sugerat de dumneavoastră, ca recunoaştere a incapacităţii de a gestiona un minister.
Demisii de miniştri au mai fost, un Adrian Severin cu numărătoarea inversă făcută de presă, demisii în bloc ale unor miniştri lăsându-l pe Radu Vasile să-şi ia ficusul în portbagaj, un prim-ministru prest de mineri, etc
Uite aşa se scrie istoria României!

Anonim spunea...

TRAIAN BASESCU SEFUL UNEI AGENTURI DE ” CRIMA ORGANIZATA ”
ACTIVAND IN SUA.
Vice Presedinte al Senatului Romaniei.
Domnule Dan Voiculescu
Stiu ca sunteti extrem de interesat de evaziunea fiscala, economia subterana si spalarea banilor. Va pun la dispozitie o operatiune ganstereasca in care este involvat insusi seful statului. Este vorba de deschiderea unei institutii fictive care exista numai pe hartie. Milionele de dolari alocati ” Institutului de studii post comuniste ” din bugetul ICR intrand direct in buzunatele a patru gansteri Tismaneanu , Basescu , Patapievici, MIhaes. Culmea ete ca niciodata nimeni nu sa interesat daca acest instititut exista, are vreo activitate si unde se duc banii timp de multi ani de zile.
Este evident ca un asemenea institut la 20 de la caderea comunismului nu intereseaza pe nimeni. Faptul ca acest institut este sponsorat din bugetul ICR al carui presedinte de onoare si de fapt este Traian Basescu,face ca lucrurile sa fie extrem de suspect. Ce legatura are un asemenea instutie cu reprezentarea culturala a Romaniei ?
Este o uriasa operatiune de spalare de bani de multe milioane de dolari organizat de un grup de ” crima organizata ” care actioneaza la umbrela institutilor statului roman. Proba : Un interviu ” gafa ” al Vice- Presedintelui ICR Mircea Mihaes in Romania Literara , care explica cum cecuri cu sume uriase din banii publici sunt transportati pe sest catre Vladimir Tismaneanu in SUA. Va rog deschideti site-ul acestui institut fantoma sponsorat din bugetul ICR al
al carui Presedinte de onoare ( side fapt ) este Traian Basescu. http://www.inform.umd.edu/EdRes/Research/inner/lecture.html

Veti descoperi ca acest institut nu are sediu sau activitate specifica de cel putin
12 ani. Va rog in consecinta in inalta dumneavoastra calitate, sa deschideti o ancheta parlamentara si sa faceti lumina in aceasta crima financiara uriasa cu ramificatii politice mai mult decat importante.
CITITI PE BLOGUL ROBERT HORVATH DOCUMENTUL CARE VA TRIMITE GRUPUL MAFIOT BASESCU DUPA GRATII.
Robert Horvath Deva ziaris USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...

nici cand era nicolaescu ministru situatia in spitale nu era mai roza. totusi e foarte interesant ca ne plangem de mila ca natiune, ca si in afara cam aceleasi lucruri se intampla (ex: Grecia, Italia, America, s.a.m.d). aceastea sunt doar cateva exemple de state in care se resimte o puternica miscare anti-guvernamentala din partea parlamentului. in clipe k aceastea iti doresti sa traiesti in china. parca ar fi singurii neafectati de criza