sâmbătă, 10 iulie 2010

Varujan Vosganian crede că la începutul anului 2011 vor avea loc alegeri parlamentare anticipate

"Necesitatea alegerilor anticipate se impune la începutul lui 2011. În UDMR au apărut ezitări tot mai mari. La fel şi în UNPR, unde oameni de la PNL sau PSD îşi dau seama că nu au nici o şansă să mai intre în Parlamentul viitor. Aceştia nu vor mai putea fi ţinuţi sub obroc...
...Pe de altă parte, mai este şi presiunea opiniei publice. Amputarea veniturilor va fi resimţită începând cu luna august. Va fi un şoc pe care populaţia nu-l va putea suporta"
Sursa:www.gandul.info
Până atunci, PNL are mari şanse să crească şi să ajungă la 30% din opţiunile de vot ale românilor. Ar însemna că PNL ar trebui să formeze guvernul împreună cu PSD+PC care ar putea obţine 40% din voturi şi astfel noua guvernare PNL-PSD+PC ar reprezenta 70% din voturile românilor. Nu-l văd deloc bine pe domnul Băsescu într-o astfel de situaţie. Sper ca aşteptările domnului Vosganian şi ale noastre să se confirme.

4 comentarii:

Daniel Mălăelea spunea...

"Sunt pentru suspendarea preşedintelui Băsescu oricând ea va fi posibilă şi oricând va fi necesară. De exemplu, dacă astăzi am fi în situaţia din octombrie 2009, anume să existe o majoritate explicită, oficială în Parlament care să vrea să dea un guvern şi preşedintele s-o ignore şi să-l menţină pe Boc doborât printr-un act al Parlamentului, moţiune de cenzură, ăsta ar fi un motiv suficient pentru suspendare şi n-aş avea niciun fel de ezitare", a explicat Antonescu, la Realitatea Tv.

acuvio spunea...

A uitat de Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali, Dan Diaconescu cei care pot strânge voturile în astfel de momente.

Site Brasov spunea...

Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!

Contact la www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

Anonim spunea...

Eu cred ca la inceputul anului 2011
plopu va face pere si mere iar rachita micsunele. Sa moara fratii mei de n o fi asa!