duminică, 31 mai 2009

Noul şef al Direcţiei de Cultură Bucureşti e numit de Vanghelie

Potrivit lui Paleologu, numirea lui Eugen Pleşca, fost ofiţer MAI şi fost primar al sectorului 3, la Direcţia de Cultură, este o înţelegere politică între PSD şi PD-L, iar el nu se poate amesteca. Ultimul cuvânt în această chestiune îi aparţine lui Marian Vanghelie, în calitate de preşedinte al PSD Bucureşti.

"De luni de zile s-a vorbit de aceste concursuri în deconcentrate. Am spus şi eu că am rezervele mele faţă de ideea de intervenţie politică în cultură şi mi-am atras nu numai simpatii. Deci lucrurile sunt cât se poate de publice, adică lumea ţipă, după care mă lasă singur şi tot eu sunt atacat pentru că la Bucureşti e un singur candidat. Ori e o înţelegere politică, întrebaţi-l pe domnul Vanghelie dacă e bine sau nu că l-a pus pe domnu Pleşca", a spus Theodor Paleologu, ministrul Culturii.

aici

Mi se pare firesc faptul că domnul Vanghelie se implică şi în acest domeniu. Dacă nici domnul Vanghelie nu se pricepe la cultură, atunci cine? Sunt convins că dânsul poate mai mult. Astăzi doar garantează, recomandă, numeşte, dar mâine-poimâine va fi ministru sau poate chiar prim-ministru. Doar trăim în România.

Un comentariu:

Asociatia Bucuresti spunea...

Miting maine la 13

Nu e destul sa comentam pe internet. Trebuie sa ne aparam patrimoniul. Maine, ora 13, in fata Ministerului Culturii vom protesta!

Nu e posibil sa avem la Bucuresti securistul lui Vanghelie, la Hunedoara un cantaret de muzica populara, iar in alta parte un inginer director la Cultura.

LUNI, ora 13, in fata Ministerului Culturii!