miercuri, 6 mai 2009

Nimic despre sindicat(e)

Sunt dezamăgit. Mă simt groaznic. Nu-mi vine să cred că am fost atât de naiv şi i-am crezut. Aproape că am pierdut 6 luni din viaţă. În tot acest timp am sperat şi am întreţinut speranta multor colegi că va fi bine. Îmi cer scuze tuturor. Eu plătesc şi altfel decât plătim toţi. Am greşit şi trebuie să-mi primesc pedeapsa. Şi promit că nu mai fac.
Am înţeles că eu nu pot fi Ştefan cel Mare, deşi ne-am asemăna prin înălţime. Am vrut să fac bine multora şi am sfârşit prin a-mi face mie rău. Nu merită chinul. Am şi eu o viaţă, am şi eu un copil de crescut.

8 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ti-au reprosat colegii?

Liviu spunea...

Nu am inteles exact care e sursa cruntei dvs. dezamagiri. E vorba de colegii de la sindicat? E vorba de cei de la guvern?

In fine, e regretabila starea prin care treceti, dar indiferent care e cauza ei, ma tem ca nu trebuia sa aveti asteptari prea mari.

Cat despre ce s-a intamplat azi... perceptia mea e ca iar v-au pacalit.

Daniel Mălăelea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Daniel Mălăelea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Daniel Mălăelea spunea...

Colegii mei din Media sunt oameni minunati, Pentru ei lupt de 9 ani. Si au incredere in mine. Am facut multe pentru ei si ei apreciaza asta. Nu mi-a reprosat niciun coleg ca nu mi-as fi facut datoria. De fapt cred ca am dovada de prea mult exces de zel.
Lilick, tu poti sa banuiesti despre ce este vorba. Daca nu, ai pe cine sa intrebi.

Anonim spunea...

demisia

Daniel Mălăelea spunea...

A cui?

Anonim spunea...

Malaelea Stefan cel Mare...las-o jos ca macane...