marți, 26 mai 2009

"Cum să trimită în `B` cea mai frumoasă echipă din campionat?"

Adrian Porumboiu nu poate concepe următoarea ediţie a Ligii I fără "cea mai frumoasă echipă din campionat", aşa cum a numit-o pe Craiova.

Finanţatorul Vasluiului îi transmite omologului din Bănie că este alături de el şi îl asigură că se va delecta cu şampanie în cinstea rămânerii în primul eşalon.

"Craiova e cea mai frumoasă echipă din campionat, joacă fotbal adevărat. Bate cu 2, 3 sau 4 la 0, atacă în deplasare, nu ai ce să le faci atunci când sunt în formă. Cred că nu se pune problema aşa, sper ca Adrian Mititelu să bea mâine o şampanie în cinstea rămânerii în Liga I. Au arătat că sunt o echipă foarte valoroasă, vor reprezenta cu onoare România în Europa", a spus Porumboiu la Fanatik show.(www.gsp.ro)
Doar în România se poate întâmpla aşa ceva. Dreptatea este de partea celor puternici. Jocurile sunt făcute de cei bogaţi. Câştig de cauză au întotdeauna cei care se supun, cei care se umilesc, cei care nu au coloană vertebrală. Felicitări, domnule Mititelu! Noi suntem olteni şi ne păstrăm demnitatea.

5 comentarii:

Anonim spunea...

''Domnu Mititelu ''---chelnerul de la Hotel Jiu din Craiova cu mainile batatorite de la navetele de bere si de la munca campului......ajuns marele ...Mititelu :)...ce timpuri traim !

Daniel Mălăelea spunea...

Chiar daca ai dreptate, pot sa spun ca-l apreciez ca a tinut cu Craiova. Toti ceilalti finantatori au distrus echipa. El a facut o echipa mare.Are suflet de oltean. Nu e tradator ca ceilalti.

tony spunea...

Craiova a primit licenta !

loredana spunea...

Va sosi 1 iunie…sa le fim alaturi…

http://lorybia.blogspot.com/2009/05/educatia-celor-mici-incepe-cu-educatia.html

Nici o talpa nu e prea mica ca urma ei sa nu fie valoroasa.

Anonim spunea...

Domn profesor , sunt un elev de la clasa a 9-a si vreau sa va contrazic , nu Craiova este cea mai iubita echipa , ci RAPID! Forta Rapid!