luni, 21 martie 2011

Rămân tot mai puţini?

       Se pare că în PDL se va suna împrăştierea cât de curând. Deputatul Mircia Giurgiu nu se lasă până când nu va fi exclus, iar senatorul  Vasile Nistor a anunţat astăzi că se retrage din PDL. Sunt convins  că şi Teo Trandafir, se va retrage şi ea din PDL, după ce se va însănătoşi. Sigur mai sunt şi alţii care iau în calcul retragerea din PDL. Îmi pare rău pentru domnul Oajdea. Mulţi dintre noi am crezut că va pleca din PDL, dar acum a devenit unul dintre cei mai înfocaţi susţinători ai guvernului Boc.

6 comentarii:

Adrian spunea...

O stire buna! Dar probabil ca se iese foarte greu din puscaria numita PDL. Altfel nu pot sa-mi explic de ce acestia nu au votat motiunea.

Daniel Mălăelea spunea...

Cu siguranta ca este grea evadarea din PDL. Dar este bine ca se mai si intampla. Si sunt de admirat acesti oameni.
Adrian, daca esti din Bucuresti, vreau sa vorbim. Simt ca gandim asemanator. Eu sunt lider de sindicat de 11 ani. Intotdeauna am fost impotriva celor aflati la guvernare, pentru ca, intr-un fel, asta intra in fisa postului. Este greu sa le explic unor neica-nimeni de ce in 2008 nu eram de partea PNL. Atunci eram vicepresedinte al SIP Sector 1 si imi faceam datoria luptand impotriva celor aflati la guvernare. Viata m-a adus din nou alaturi de liberali. Si ma bucur mult pentru acest lucru. Liberalii m-au apreciat si au avut incredere in mine. Fac tot ceea ce pot pentru a merita increderea unor oameni deosebiti. Sunt implicat total in lupta politica, la fel cum am fost 11 ani in lupta sindicala. Ce nu stiu, invat. Si, mai ales, caut sa-mi atrag alaturi oameni de valoare si de incredere.

Adrian spunea...

Domnule Malaelea, nu sunt din Bucuresti dar vin periodic la Bucuresti, la FSLI. Sunt presedintele unui sindicat din jud. Galati. Gasiti datele de contact pe site-ul federatiei. Am specializari in filosofie, sociologie, istorie, psihologie. Am lucrat in toate aceste 4 specializari. In plus, reprezint personal in justitie, in litigiile de munca. Pot spune ca am si cunostinte de drept desi nu am "patalama". Am castigat primul proces din tara, in martie 2004 cu privire la modul de calcul al sporurilor din Legea 128/1997 (pentru care sau facut plati in toata tara in martie 2006. Am castigat, tot in premiera, procese pentru pentru acordarea sporului de vechime in munca la plaata cu ora. Mai recent, am determinat Curtea de Apel Galati sa solicite procurorului General declararea unui recurs in interesul legii pe Legea 221/2008. Am castigat procese pentru acordarea primelor de vacanta de la buget in conditiile in care CCM - ramura invatamant prevede "din fonduri proprii". Am starnit invidia dar si ura tovarasului C. Ciosu. Am facut politica activa (si inainte si dupa...) de nivel relativ inalt dar de vreo 15 ani nu mai fac. M-am dedicat exclusiv activitatii sindicale. Dar apreciez valorile liberale si interferez cu politica in masura in care sunt afectate drepturile sindicale, in special, si drepturile fundamentale, in general. Sunt destule elemente pentru care gandim asemanator. Dar, in 2008, desi l-am huiduit pe Tariceanu in Piata Constitutiei, dupa cateva zile am votat in favoarea celor care imi erau prieteni si in care aveam incredere. Banuiesc ca avem si prieteni comuni (pe bune!). V-am descoperit blogul pe blogul domnului Pop si am apreciat faptul ca promovati valori autentice si ca faceti lucruri foarte bune pentru educatie. Familia?! Fetita mea are 35 de ani, este absolventa de drept si este director la Autoritatea Electorala Permanenta. Am si un baiat specialist in informatica. Va doresc sanatate, putere de munca, sa va bucurati de fetita, de familie.

Daniel Mălăelea spunea...

Adria, colegul meu din FSLI, iti multumesc pentru sustinere si iti doresc mult succes. Sunt sigur ca ne vom intalni cu ocazia uneia dintre venirile tale in Bucuresti.

Intolerantul spunea...

Malaelea...Pitic barbos...Credeai ca ai scapat?

Daniel Mălăelea spunea...

Perseverenta ta este demna de o cauza mai buna.