duminică, 13 martie 2011

Şi domnul Blaga are dreptate!

      "Am convingerea că dacă vom rămâne la guvernare şi în 2011 şi părerea mea este că vom rămâne în mod cert şi după 2012. Oamenii vor vedea că am avut o politică înţeleaptă, logică vremurilor actuale şi vor veni lângă noi la alegerile de anul viitor" spune domnul Blaga.
      ,,Asta e cea mai buna veste din ultimii cinci ani! Cu inca un mandat putem sa ne ducem la indeplinire toate promisiunile facute catre popor! Ma intreb cine va fi presedinte, evident cineva de la PDL. Prim ministru e clar: domnul Basescu din 2014, pana atunci domnul Boc.'' comentează pe www.evz.ro un brav activist pedelist.
 
      În ultima vreme, liderii PDL emit tot felul de adevăruri absolute. Când un om sănătos la cap aude astfel de lucruri trăznite spuse pe un ton serios, rămâne fără replică. Mie îmi este tot mai clar faptul că unii dintre noi nu suntem normali.

Un comentariu:

Adrian spunea...

Numai unii dintre noi?! Poate ca mai multi. Ma bazez pe faptul ca alegerile partiale din 2010, din mai multe locuri, au fost castigate tot de PDL. Daca nu se va reusi contracararea mitei si a fraudei electorale, vom constata ca Blaga chiar ca are dreptate. Stie el ce spune.