joi, 17 martie 2011

Un mare orator şi nu doar atât!

      Take Ionescu a fost un mare orator, dar un politician catastrofal. Crin Antonescu este un orator la fel de mare şi poate deveni un mare politician. Depinde şi de noi acest lucru. Excelente  au fost intervenţiile de ieri din plenul Parlamentului. Mă bucur să constat faptul că a închis gura multor cârcotaşi.

5 comentarii:

CORA spunea...

Pacat este oamenii de rand nu apreciaza calitatile acestui politician, ci se lasa pacaliti de vorbele simple, dar pline de venin ale unui fost elev mediocru, devenit presedintele unei tari...sper eu, nu la fel de mediocre...

Seara frumoasa!

Daniel Mălăelea spunea...

Cora, depinde de noi toti sa le aratam oamenilor ca PNL si Crin reprezinta viitorul Romaniei. Acest politician, acest OM merita sa devina conducatorul Romaniei. De ce nu vii in PNL? Ai putea veni macar in Organizatia Cadrelor Didactice/PNL Sector 5 .
http://ocdpnl5.blogspot.com/2011/03/este-momentul-sa-actionam.html

Adrian spunea...

Oare mai ajunge Crin Antonescu sa candideze la functia de presedinte a Romaniei? Trebuie sa constatam ca suntem in fata unei perspective uluitoare, naucitoare. Daca Basescu va modifica Constitutia cu privire la reducerea mandatului presidential la 4 ani si cumularea alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale si daca PDL va castiga alegerile din 2012 (cu frauda, cu mita, prin oricare alte mijloace), mandatul actual al lui Basescu va fi pana in 2016, adica de 7 ani. Naucitor, nu? Va rog sa analizati.

Unknown spunea...

Crin Antonescu este si un mare sufletist, un om care traieste cu convingere ceea ce spune, fiindca talentul ii vine nu numai din cultura, ci si din intensitatea sentimentelor...

Goguologu spunea...

haideti domnilor,ce d.racu,nu mai exagerati in halul asta.