luni, 21 martie 2011

Mircia Giurgiu-un politician care merită apreciat

       De câteva luni îl urmăresc pe deputatul Mircia Giurgiu şi apreciez atitudinea sa foarte principială. De fiecare dată când coaliţia de la guvernare acţionează împotriva intereselor românilor, el are o poziţie diferită şi nu ezită să o afirme în mass-media. Acum este pe cale sa fie exclus din PDL. Cred că este lucrul cel mai bun care i se poate întâmpla. Ar fi şi mai bine perntru români dacă el ar fi primit în PNL. Cred că este unul dintre politicienii oneşti ai acestei ţări şi PNL ar avea de câştigat.

6 comentarii:

Adrian spunea...

Malaelea, Mirciu Giurgiu e ca si tine....un oportunist.Nu cumva PDL-istul asta a votat pentru scaderea salariului tau? L-ai iertat?
Ce suflet bun ai tu, Piticot Malaelea...

Daniel Mălăelea spunea...

Nu e oportunist. Si elvine din miscarea sindicala si nu a uitat acest lucru. Toata stima mea pentru Mircia Giurgiu. E clar ca tu nu stii intelesul termenului ,,oportunisi''. Sa stii ca avem in Media profesori foarte buni de limba română. Dar degeaba avem daca tu nu ai stiut sa pastrezi relatii colegiale cu nimeni.

Anonim spunea...

Malaelea, pitic barbos...Stiu ca in Media exista o legenda care spune ca tu,Daniel Malaelea, atunci cand ai venit de la tara la Bucuresti, sareai peste liniile de tramvai de frica sa nu te curenteze...Acum,la momentul adevarului,spune-mi daca este adevarat...

Adrian spunea...

Adrian din 21 martie 2011, 15:27, alias anonim etc. este jalnic. Marjeaza pe o situatie speculativa. Desigur, si eu am votat Alianta "D.A." in 2004 dar am votat pentru PNL-ul din alianta si nu pentru PDL. Doar nu era sa votez orice panarama. Am socotit si socotesc ca a vota pentru cei care dorim sa ne conduca este o indatorire civica. Inca ceva: cei care te apreciaza sau te judeca prin prisma familiei sau a trecutului sunt comunisti sadea. Asa era inainte de '89. Individul era apreciat dupa dosar. Este rusinos! Asa ca, fii ceea ce esti domnule Malaelea. Poate ca sunt mai in varsta decat dvs., poate ca am mai multe realizari decat dvs., poate ca nu ne vom cunoaste personal niciodata, poate ca nu voi avea niciodata nevoie de ajutorul dvs. nici direct nici indirect dar am convingerea ca esti un om care merita respect. Pastreaza-ti deviza!

Daniel Mălăelea spunea...

Ma, nemernicule, am stiut intotdeauna ca tu esti, desi ai semnat cu tot felul de nume. Tu esti un profesor ratat si nu suporti faptul ca eu am avut intotdeauna succes. Ai ajuns sa ma jignesti si sa afirmi tot felul de prostii, doar pentru ca vrei sa-mi faci rau. Mai devreme sau mai tarziu, ne vom intalni.Eu nu ti-am facut niciun rau, ba chiar te-am acoperit intotdeauna. Imi pare rau ca toti sunt nevoiti sa citeasca mizeriile tale si de aceea voi modera comentariile. Promit sa las sa treaca orice critica. Tie iti interzic categoric sa-mi mai murdaresti blogul. Intotdeauna te-am facut sa te demasti. Pa, fostule coleg!

Daniel Mălăelea spunea...

Momentul adevarului...? Esti in fata mortii? Ce asta? STii si tu ca legenda aceasta cu sinele de tramvai este legata de numele lui Gica Popescu, oltean ca si noi amandoi, craiovean ca si tine. Esti sub orice critica! Pitic barbos? Piticot? Ratatul familiei? Tie nu iti este, ma, rusine? Tu stii foarte bine cate am realizat eu, pentru ca vreo cativa ani drumurile noastre s-au intersectat. De acum incolo refuz sa mai am de a face cu tine. Porcariile tale nu vor mai aparea pe blogul meu. Eu chiar am multe lucruri de facut si nu o sa-mi mai pierd vremea cu tine.