luni, 7 martie 2011

Ion Cristoiu are dreptate!

       “Nu mai există absolut nicio şansă pentru ca democrat-liberalii să scoată un scor cât de cât onorabil la alegerile de anul viitor...PDL a pierdut şansa de a deveni un partid autentic, pentru că el nu este aşa ceva, ci este un talmeş-balmeş. PDL a fost cândva un partid de stânga serios, adversar pe acest palier al PSD, cu oameni de o anume calitate şi ţinută, chiar dacă mai mic, ca pondere, după care a trecut peste noapte la o doctrină de dreapta pe care nu a reuşit nici până azi să şi-o asume cu adevărat. E un partid care nu ştie ce este, lipsit de personalităţi autentice, incapabile să susţină sincer măsurile propriului guvern şi care a sărit de scorul tradiţional de 7% numai graţie alianţei cu PNL şi, mai apoi, a victoriei lui Traian Băsescu. PDL e un partid care s-a format direct la guvernare ca formaţiune de anvergură, fără a avea lecţia opoziţiei în această formulă, precum PSD, spre exemplu''
Sursa: www.realitatea.net
      În ultimii 2 ani, nu l-am mai citit deloc pe Ion Cristoiu, deoarece a trecut cu arme şi bagaje în tabăra PDL. De această dată, sunt întru-totul de acord cu el. Dacă nici el, din interior, nu ştie cum stau lucrurile în PDL, atunci cine să mai ştie? Nu cred însă că va fi o luptă uşoară în 2012. Cred că PDL va folosi toate armele şi va trage din toate poziţiile.

Un comentariu:

Arogantu' spunea...

O fi avind el dreptate, dar - ca de obieci - intr-o mina ... :D
In plus - isi da cu stingu-n dreptu' (sau VITAVERCEA): ce oameni 'de calitate' sa fi plecat din pedeul 'de stinga' de au ramas in actualul (de dreapta, deh !) numai ciurucuri ?
Mie imi pare ca sint cam aceiasi - dar erau 'de calitate' in PD de stinga si sint niste catastrofe azi !
Din doua - una: ori erau buni in pedeul stingist si s-au prostit peste noapte, ori erau si-atunci niste lichele ariviste.
As zice ca nu mai incape un tertium ...