joi, 9 decembrie 2010

Iarna în sectorul 5 – expoziţie de acuarele naive



Bucureşti, 09.12.2010


Iarna în sectorul 5 – expoziţie de acuarele naive
COMUNICAT

Pentru că Moş Nicolae a fost cuminte şi a adus elevilor din sectorul 5 cărţile de poveşti strânse în urma campaniei ”Donează o carte”, copiii s-au gândit să ofere în schimb desene despre iarnă şi sărbători, în care au pus tot ce au avut la îndemână: acuarele, globuri pisate, ornamente din hârtie creponată.
Împreună cu Asociaţia ”O şansă pentru viitor”, le-am adunat şi vă invit sâmbătă, 11 decembrie 2010, începând cu ora 9:00, la un exerciţiu de admiraţie, într-o expoziţie cu vânzare inedită, ”de sezon”, găzduită de Music Rooms Cafe, B-dul Dacia nr. 32, vizavi de Hotelul Howard Johnson.
Răsplata micilor artişti va fi stabilită de fiecare cumpărător în parte, orice sumă fiind astfel binevenită.
Expoziţia noastră de picturi naive va face parte dintr-o expoziţie mai largă, ”Santa’s handmade hours”, în care cei cuminţi vor fi întâmpinaţi de globuri şi mărgele pictate manual, o mulţime de accesorii şi bijuterii, precum şi dulciuri delicioase numai bune de pus pe masa de Crăciun.

Deputat Alina Gorghiu
Şi
Asociaţia ”O şansă pentru viitor”

2 comentarii:

Omu din 5 spunea...

Da, deci locatia nu este bine aleasa.
Mult mai potrivit ar fi fost sa se desfasoare pe maidanul plin de gunoaie si maidanezi de la intersectia Uranus-Sabinelor, sau daca nu, in noua locatie de paranghelii a lui Militica Dragomir de linga Uranus 144, care desfata vecinii in fiecare noapte cu bubuielile sale de bun gust.
Sa traiti bine cu vanghelie, oprescu si mafiotul suprem basescu, sanchidusmanii vostri!

Daniel Mălăelea spunea...

Ma bucura faptul ca nu ai mai folosit un limbaj vulgar. Te asigur ca noi suntem adversarii duetului Basescu-Oprescu. Si dorim mult de tot sa-l inlaturam pe Vanghelie de la Primaria sectorului 5. Avem si noi pacatele noastre, unii mai multe si altii mai putine, dar ceea ce sustii tu nu este adevarat.