duminică, 1 aprilie 2012

Cupa Liceelor merge înainte, dar fără echipa noastră

        Anul acesta doar atât am putut. Să sperăm că la anul vom putea mai mult. Cred că eu nu mă voi mai ocupa de echipă de acum încolo, pentru că voi avea multe alte lucruri de făcut. Dar mi-ar plăcea să văd că se naşte o echipă mare în Media, care să aducă multe bucurii iubitorilor de fotbal din colegiul nostru. Cel puţin cu sufletul, voi fi mereu alături de echipa de fotbal din Colegiul Tehnic Media.Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com