miercuri, 13 iulie 2011

Cinstit, dar sărac

       Din ce în ce mai mult am de suferit din cauza faptului că sunt un profesor cinstit. Eu nu fur de nicăieri, nu înşel pe nimeni, nu iau şpagă. Toate aceste lucruri pe care nu le fac se resimt dramatic în bunăstarea familiei mele. Din păcate, eu nu pot să-mi permit în acest concediu mai mult de 4 zile la munte într-o banală pensiune din Sinaia. Poate că o să găsesc resurse financiare şi pentru încă 4 zile la mare. Stau şi mă întreb uneori cum de se poate ca mulţi dintre cei care lucrează în sistemul de învăţământ românesc să prospere şi să adune casă după casă şi maşină după maşină. Şi mulţi dintre ei nici măcar nu au gradaţie de merit, gradul didactic I  sau carţi publicate, aşa cum este cazul meu. Dar eu sunt singurul vinovat. Ca şi bietul domn Iliescu am ales să fiu sărac, dar cinstit.

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!