joi, 10 martie 2011

Chiar nu v-aţi săturat de Vanghelie?

        Dintr-un sondaj de opinie făcut în urmă cu două săptămâni aflăm faptul că Marian Vanghelie are cele mai mari şanse de a câştiga un nou mandat la Primăria Sectorului 5. Zilele acestea, pentru că a fost 8 Martie, primarul ,,care este'' nu a pierdut ocazia de a-şi face campanie electorală în stilul propriu oferind o măslină, un fursec, un pahar cu suc şi muzică lăutărească tuturor celor care sunt amatori de astfel de petreceri. 
       În acest mod reuşeşte edilul sectorului 5, de multă vreme, să păcălească cetăţenii şi să îşi asigure electoratul necesar. Dar, în sectorul 5 există şi cetăţeni responsabili care sunt atraşi şi de proiecte, de iniţiative serioase, de personalitatea omului politic şi nu doar de şpăgi electorale fără valoare şi umilitoare. Poate că unii dintre cetăţenii din sectorul 5 nu s-au gândit că există alternativă. PNL propune un tânăr politician care a dovedit că nu mai este doar o speranţă a politicii româneşti, ci este deja o certitudine. El se numeşte Cristian Olteanu şi este preşedinte al Filialei PNL Sector 5. El poate şi trebuie să fie primarul pe care cetăţenii sectorului 5 îl aşteaptă şi îl merită. Dragi concetăţeni, încercaţi să priviţi spre viitor şi nu spre trecut. Sectorul 5 merită o şansă.

4 comentarii:

Anonim spunea...

poate ne spui ce a facut olteanu cat a fost consilier local?

Daniel Mălăelea spunea...

A facut ceea ce trebuia si putea sa faca un consilier local al unui partid care nu se afla la guvernare. Dar ce nu a facut?

Emirant spunea...

Hahahahahahaha!
Cum domnu Malaelea?
Vanghelie, aliatul vostru, nu mai e bun?
Vaaai, deci este o veste trista!
Si ce mai aflu de la dvoastra?
Ca vanghelie ii cumpara pe cetatenii (bruneti) din sector cu un fursec si o paranghelie.
Incredibil!
De necrezut!
Si ca ar trebui sa-l votam pe dl Cristy Olteanu.
Deci domnu' Malaelea, ptr mine e cam tarziu.
Deja am parasit sect 5 ptr Franta.
V-am lasat pe voi acolo sa traiti
bine printre gunoaie, maidanezi si paranghelii tiganesti protejate de politie.
Mult succes domne si tie si colegilor olteanu si gorghiu!
Vai de capul fraierilor care se mai uita in gura voastra, ptr ca apoi sa fie calariti de toti cocalarii si tiganii din sector!
Alianta placuta cu pc, psd, pdl, prm, etc etc si sa traiti bine cu sanchidusmanul vostru basescu mondialu si cu piranda lui de Buzau.

Daniel Mălăelea spunea...

Prietene, o sa-ti simt lipsa. Incepusem sa ma obisnuiesc cu nedreptele tale critici. Intotdeauna ne-ai acuzat pe noi, liberalii, fara niciun temei. Nu exista nicio legatura intre Vanghelie si PNL Sector 5. PSD si PNL au incheiat o alianta, pe care o dorim castigatoare si care va schimba romanilor viata in bine. Dar, la sectorul 5 noi ne batem cu Vanghelie.