miercuri, 17 februarie 2010

Tatiana Marinescu a fost eleva noastră

Tatiana Marinescu a devenit imaginea Barracuda, una dintre cele mai cunoscute firme italiene de echipament şi accesorii moto. Totodată, ea a realizat un pictorial de promovare, alături de renumitul pilot iberic Jorge Lorenzo, dublu campion mondial la categora 250 cc şi vicecampion al Moto GP.
În vârstă de 25 de ani, Tatiana este o româncă în plină ascensiune în showbiz. Aducând puţin cu Angelina Jolie, tânăra este animatoare într-un show de divertisment din Turcia şi face naveta săptămânal la Milano, pentru a defila pe podiumurile din Capitala Modei.
Sursa: www.vdtonline.ro

După ce a cucerit Turcia, unde are un show de televiziune, fosta noastră elevă este acum bomba sexy a Italiei. În cei 4 ani cât a fost eleva noastră, a terminat liceul prin 2001-2002, am remarcat nu numai că era foarte frumoasă, ci şi că avea foarte mult bun simţ. Bravo ei că a ajuns vedetă în străinătate. Poate că dacă rămânea în România nu ar fi căpătat atâta notorietate.









2 comentarii:

tatiana spunea...

Va multumesc foarte mult pentru sustinere, va asigur de loialitatea mea in ceea ce priveste integritatea caracteriala a domniei voastre.Si nu intampalator imi erati cadrul didactic preferat.Probabil ca daca as fi avut onoarea sa ma incojor de mai multi oameni de calitate,as fi ales sa ma dezvolt provesional si nu numai,in tara mea.Va multumesc inca o data !Tatiana Marinescu

Daniel Mălăelea spunea...

Nu ma asteptam sa imi raspunzi. Nici nu imi dau seama cum s-a intamplat minunea aceasta. Ma bucur din suflet ca ai reusit sa ajungi o vedeta. In ultimii ani am urmarit ascensiunea ta. Sper ca de acum incolo sa ma tii la curent cu realizarile tale. In Colegiul Tehnic Media(asa se cheama acum liceul nostru)le vorbesc tuturor cu bucurie despre Tatiana Marinescu. Unii doar acum incep sa te cunoasca.ITi doresc mult succes, Tatiana!