joi, 4 februarie 2010

Plecăm la munte

Deşi săptămâna aceasta am fost în concediu, doar ziua de mâine va fi cu adevărat zi liberă. În fiecare zi de luni până astăzi am avut ceva de făcut la liceu sau la sindicat.
Acum am 3 zile de odihnă pe care le voi petrece cu fetele mele la munte. De 10 ani mergem la Buşteni şi ne cazăm la aceeaşi pensiune. De data aceasta am ales ca loc de cazare Pensiunea Daniel, o pensiune nou construită situată în apropierea gării. Sper să nu fie foarte frig şi să ne distrăm. De luni începe un nou semestru şi numai Dumnezeu ştie ce ne mai aşteaptă.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Si mai zice lumea ca n o duc bine profesorii ! ...stia el ce stia Marinelu Sashiu atunci cand la o intalnire cu plebea educationala a intrebat o pe o cucoana...cat castiga pe ora ? Daca calculam salariul orar al unui profesor o sa avem surpriza sa fie cu mult mai mare ca al unui inginer....de exemplu. ..nu mai vorbesc de un medic. Concediu...4 luni pe an...salariu 13...spaga spaga!

Daniel Mălăelea spunea...

Ce nesimtit esti! Am salariu bun pentru ca muncesc. Eu nu iau spaga, nu fac meditatii cu elevii mei, nu obtin niciun venit ilegal. Sotia mea are 2 locuri de munca. De dimineata este educatoare, iar dupa amiaza este frizerita.Esti multumit? Ce fel de om esti? De ce trebuie sa te legi mereu de mine? Tie nu iti este rusine?

Daniel Mălăelea spunea...

Colegule, nu vrei sa vorbim la telefon? Imi este rusine sa port acest dialog cu tine pe blog. Imi este rusine ca te cunosc si ca am fost candva colegi. Nu pot sa cred ca in preajma mea au existat astfel de oameni.

Anonim spunea...

Venituri ilegale sunt cele obtinute ..de exemplu prin cumpararea ...ocupand temporar o functie...cumpararea din bani publici a unor bunuri supraevaluate
...gen case chipurile pt gradinite. Imi pare rau ca o iei asa...totul la modul personal si nu mai stii si de gluma :).N am zis niciodata ca ai venituri ilegale si alte minuni din astea.... Vacanta placuta !

Anonim spunea...

Cred ca 99 % din populatia Romaniei cand fac profesorii greva afirma :....ce mai vor si astia ? stau 4 luni acasa pe an...3-4 ore pe zi la scoala si vor bani ? Gresesc ? Cu ce te dusmanesc pe tine daca zic asta ...? In fine ...Noapte buna si vacanta placuta!

Daniel Mălăelea spunea...

Eu sunt de acord sa discutam despre profesori, despre coruptie, fie ea a profesorilor sau a politicienilor, despre orice, dar nu vreau sa ma ataci pe mine, nu vreau sa-ti bati joc de mine. Daca ai ceva de clarificat in legatura cu mine, cu ceea ce fac eu, bun sau rau, spune si incerc sa te lamuresc. Dar te rog renunta la postarile acestea ironice, batjocoritoare la adresa mea sau a colegilor, prietenilor, colaboratorilor mei. Este totusi blogul meu.

Anonim spunea...

Stiu ca muncesti...te cred ca munceste si sotia ta ...Respect munca oricui ...munca cinstita, onesta ...aia de la catedra! ...aia cu copiii...chiar si excursiile au rolul lor ...si bravo tie! Gargara...sindrofiile sindicale si pe la partide...comitetele...comitziile...intalnirile astea unde ne vedem ca sa aratam fiecare ce grozav e....sa afirmam niste truisme...papam un piscot ....astea mai putin le apreciez!

Daniel Mălăelea spunea...

Eu nu sunt omul sindrofiilor.Eu sunt omul muncii, al datoriei. Nu particip decat la acele sedinte sau intalniri sindicale la care sunt obligat sa particip prin natura functiei de lider de sindicat. La intalniri de partid nu am participat niciodata din anul 2000 de cand nu mai sunt membru de partid.

Anonim spunea...

Repet....nu am in intentie sa mi bat joc de tine!..si nu fac asta! Cat despre oamenii ...prietenii de la partid da mi voie sa am rezervele mele bazate pe niste lucruri stiute din surse mai mult decat credibile. Stii si tu ca si mine....dar iti place sa nu stii....sa nu vezi...ce dracu...doar nu esti..!!! stii si tu ca si mine de ce a cumparat Chiliman gradinitele s a m d...te ascunzi insa sub asta cu....bai...mie mi au dat ...am dus copii bla bla ...o fi cum zici tu !Am dreptul insa la o alta parere!..nu te mai retin, gata! Distractie placuta inca o data si toate cele bune tie si familiei tale!..

Daniel Mălăelea spunea...

Colegule, Mihai Voicu mi-a dat banii pentru excursie pentru ca a vrut sa le faca un bine copiilor si pentru ca era datoria lui ca om politic liberal. Doar mergeam la conacul Bratienilor, nu? Ce legatura sa aiba gestul lui cu domnul Chiliman? Te asigur ca niciuna.Pe mine nu ma intereseaza afacerile pe care le fac unii sau altii, cinstite sau necinstite. Eu am stat intotdeauna departe de ceea ce fac altii, chiar daca aparent sunt aproape de ei. Ca fost coleg al meu, sunt convins ca stii foarte bine ca spun adevarul.

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Daniel,

Distractie placuta si, daca se poate, putina moderatie. Nu de alta, dar NU MERITA! Nici omul si nici tema. Pe bune!

Cu respect,

Anonim spunea...

Du-te omule si-ti da doua palme sa te trezesti....auzi la el cica are bani fiindca munceste!!!LOL

Matabata spunea...

Uita-te in oglinda si da-ti doua palme sa te trezesti...lider vandut ce esti!

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Salut Daniel,

Am reusit din cauza prietenilor sa ma inscriu in randul bloggerilor seriosi.
Acum am primit si un premiu, pe care ti-l dau tie.
Il gasesti la ultima mea postare.
Sa fie intr-un ceas bun!

Daniel Mălăelea spunea...

Lider vandut ce sunt?!Ha, ha...Este o gluma proasta. Nu mai sunt vicepresedinte al SIP sector 1 pentru ca nu mai candidez. Imi ajunge chinul celor 4 ani in care am avut aceasta functie. Eu chiar nu merit aceste prostii.