marți, 2 februarie 2010

Gluma zilei: Candidează Cataramă

Liberalul Viorel Cataramă îşi menţine intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PNL, pe care o va anunţa oficial, joi, programul său având ca obiectiv principal intrarea la guvernare alături de PDL.
,,Da, voi candida la funcţia de preşedinte. Este dreptul meu să candidez şi să promovez un program conform cu apariţiile mele publice", a susţinut Viorel Cataramă, citat de Mediafax.
,,În esenţă, eu susţin intrarea la guvernare alături de PDL. În acest moment este vorba de soarta PNL, de existenţa lui pe scena politică. Eu consider că dacă nu intră la guvernare alături de PDL cele două partide mari vor schimba Legea electorală şi vor scoate PNL de pe scena politică din Parlament. Asta e cea mai mare primejdie, iar prin forţe proprii în acest moment PNL nu poate să elimine decalajul de pe locul trei faţă de primele două partide. Indiferent de declaraţiilor unor lideri politici ai PNL în acest moment", a menţionat Cataramă.
Sursa: www.antena3.ro
Te faci de râs, nenea Cataramă! Crede oare cineva că acest fabricant de mobilă va găsi mai mult de 10 liberali care să îl sprijine? Eu nu cred. PNL are preşedintele de care are nevoie. Cataramă doar îşi pierde vremea.
Sursa: www.antena3.ro

20 de comentarii:

mirea spunea...

Nici eu nu cred ca Basescu are 10%din tara sa-l sustina si totusi e presedintele Romaniei!

Anonim spunea...

Stau si ma gandesc asa : liberalismul prin excelenta promoveaza ce...libera initiativa nu ? antreprenoriatu'..intreprinzatoru...ala de misca banu..face biznisu e in prim plan. Ei bine in contextu asta partidu e condus de un agarici muzeograf...un coate goale ..un profesorash. Normal o fi ?

Daniel Mălăelea spunea...

Nu orice liber intreprinzator poate fi presedinte de partid. Marii conducatori liberali nu au fost deloc intreprinzatori, fabricanti de mobila sau vanzatori de acadele si guma de mestecat. Ionel Bratianu a fost inginer. Vintila Bratianu a fost inginer. Dinu Bratianu a fost, culmea, tot inginer. Gheorghe I. Bratianu a fost istoric.
Mie mi se pare normal faptul ca presedinte al PNL este un profesor de istorie. De ce nu?

Anonim spunea...

Bratienii ...raportat la averea medie pe cap de..hai sa nu zic iobag...ca nu mai erau iobagi pe vremea aia ...da nici prea departe..Bratienii deci spuneam stimabile indiferent ca dintr un capritz erau istorici ingineri sau ce vrei matale Bratienii erau in primu rand extrem de bogati in raport cu media. Numai asa poti sa fii un presedinte independent de partid. Daca esti un agarici financiar.. o sa fii un papitzoi in mana lu Dinu Patriciu...si altii ca el.Asta clar! Nu l sustin pe Catarama ...care e un alt securist nenorocit. Da parca suna mai a liberal asa...parca nu si face cumparaturile singur din Carrefour si nu i ghiortzaie stomacu dupa firimiturile de la masa lui Patriciu...chiar daca Elvila nu mai e nici 10 % din ce a fost.

Anonim spunea...

Si hai sa nu i mai luam in balon pe fabricantii de mobila si vanzatorii de acadele. Chiar daca platesc numai 10 % din impozitele datorate statului roman ( restu de 90
% fac evaziune...fortat ..sau nu :P)....dau de mancare la niste mii de oameni si platesc niste bugetari si niste pensionari care...sa nu mai discutam cati dintre ei isi merita banii (si ma refer aici la bugetari nu si la batrani )

Anonim spunea...

Apropos...am mostenit si eu o garsoniera confort IV redus la etaju 10 un Damaroaia....suprafata cam 13 m2..as vrea sa scap dracu de ea..s o vand. Cer ieftin 5 000 EURO/mp...cam 65 000 Am auzit ca cumpara onor dom premarele de la sectoru 1 sa faca gradinitze ..Stie cineva pe cineva din primarie...facem juma juma si dam si la jupanu partea lui :))

Daniel Mălăelea spunea...

Eu as vrea sa-l felicit pe domnul Chiliman pentru faptul ca le cumpara pentru a face gradinite pentru copiii nostri si nu face cluburi sau banci. Apropo' ai copii?

Daniel Mălăelea spunea...

Eu sunt convins ca este doar o gluma candidatura lui Catarama. NU are nicio sansa. Nici nu vreau sa ma gandesc ca acest partid ar putea fi condus de altcineva decat Crin Antonescu. Ma gandesc tot mai mult sa devin membru al PNL tocmai pentru ca este condus de Crin Antonescu si pentru ca in PNL exista politicieni precum Alina Gorghiu, Ludovic Orban, Mihai Voicu. Cu siguranta nu as dori sa fiu membru al unui partid condus de Viorel Catarama.

Anonim spunea...

Eu nu l felicit pe Chiliman . Nu l felicit pt ca...hai sa zicem ca ar fi o intentie buna insa nu de asta le cumpara. Sau ma rog...nu in principal de asta ! Le cumpara ca sa poata sa fure niste bani din bugetul public . Le cumpara la niste preturi cu mult peste cele reale ...AICI E BUBA! E f SIMPLU!

Anonim spunea...

Din umilele mele cunostinte in nici o tara din lumea asta...nici macar in Republica Oltenia ..primariile nu se ocupa cu ,,facutul cluburilor si al bancilor'' ...decat poate daca ne referim la clubul varstnicilor :) si la...bancile din parcuri.Daca va referiti la acele locatii in care functioneaza cluburi si banci...in mare parte sunt in proprietate privata si sunt inchiriate catre...respectivii onerosi bancheri si clubari....clubishti ...ma rog ...bambooishti cum dracu le zice astora :)

Anonim spunea...

Personajul stimabilul domn Mihai Voicu a participat prin neshte comisii de privatizare la nishte uzine din astea comuniste de le dadura ei pe 1 leu ca cica e proaste...trimisera oamenii acasa n somaj....si cica ...umbla vorba ca n ar fi strain de niste matrapazlacuri cu sume grase grase rau...hai sa nu intram in detalii...cred ca le stiti mai bine ca mine. E un fel de mini Berceanu de PNL....tot la fel cu Alina e un fel de mini Nutzi Elenush Udrea de PNL...tot asa!...hai mai bine sa nu intru n detalii.

Daniel Mălăelea spunea...

Tu poti sau nu sa intri in detalii. Este problema ta. Eu nu stiu nimic despre ceea ce spui deoarece-i cunosc pe acesti oameni cam de 1 an. Eu am o parere foarte buna despre ei. Important este ceea ce face un om si nu neaparat ceea ce spun altii, poate rau intentionati, despre el.

Daniel Mălăelea spunea...

Ai revenit pe blogul meu, desi nu iti simteam lipsa. Cum sa-ti spun? Sa-ti spun tot Suflet chinuit? Sau sa-ti spun Marius?

Anonim spunea...

Daca constiinta Dvs ...nu public asa...pe aici. (ca pe aici cine stie cine ce mai citeste si va da n gat la organizatia de partid :))....) daca constiinta Dvs seara inainte de culcare...va spune ca oamenii astia...sunt Bratienii sec XX..:P..nu stiu de ce nu v ati inscris pana acu n PNL? Daca pe de alta parte....precum politzaiu Ghita din Caragiale...renumeratie mica...famelie grea :)..se reduc clasele si numarul de ore prin scoli....tre sa ai o umbrela deasupra capului...intelegem coane Fanica :)...intelegem!

Daniel Mălăelea spunea...

Ce legatura am eu cu organizatia de partid daca nu sunt membru de partid? Si ce daca se reduc clasele? Eu sunt profesor titular. Ar trebui sa se desfiinteze liceul ca sa raman fara ore, ceea ce nu cred ca se va intampla curand.
Oamenii acestia nu pot sa fie si nici nu isi doresc sa fie Bratienii secolului XX. Dar sunt mai buni decat altii. Si eu sunt bucuros ca pot fi in multe proiecte partenerul lor. Sper sa iti dai seama ca proiectele nu sunt imobiliare, ci sunt proiecte legate de scoala, de educatie, de cultura.

Anonim spunea...

Imi cer scuze ca inoportunez...zic si eu ce am auzit de la altii. Poate ca gresesc..:)..si asa cum spuneam...constiinta aia de seara ...din pat...aia e importanta! Nu e nimeni perfect ...eu cel mai putin din toti. Ca si persoana publica sunt o gramada de gura casca de si dau cu parerea despre tine in mod rautacios...tu fiind plin de bune intentii si cinstit pana la Dumnezeu.
Dea Domnu asa sa fie ! :)...si constiinta de ..noapte buna sa fie de acord ....

Daniel Mălăelea spunea...

Poate ca acesti oameni au si defecte, poate au mai si gresit, dar eu stiu ca au facut multe lucruri bune. Pentru mine sunt prietenii care m-au ajutat sa duc la bun sfarsit lucruri, proiecte la care tineam. Nu am avut nimic de castigat, dar au castigat copiii. Acesta este lucrul cel mai important.

Anonim spunea...

Imi recunosc...fixatia sa zic asa in a fi prea dedicat in ai convinge pe ceilalti ca opinia mea e cea...corecta!...adevarata!...nu sh cum sa i zic. Insa ...in zilele noastre adevarul NU E numai unu. ..zice lumea.Traim niste timpuri cu un adevar lunecos ...! Azi ne injuram maine ne pupam ...poimaine iar ne scuipam. Asta daca nu ne domina flacara violet! :)

Anonim spunea...

Hai sa fim si un pic machiavelici la ora asta tarzie...intotdeauna scopul scuza mijloacele.?..daca e vorba de a finaliza niste proiecte ok oare sa nu putem decat prin intermediul acestei clase politice ...pestilentiale ?

Daniel Mălăelea spunea...

NU-i puteam duce pe copiii de la cercul de istorie ,,Nemuritorii'' daca nu ma ajuta Mihai Voicu. Nu pastram ora de istorie in planul cadru la clasa a 12-a daca nu exista Alina Gorghiu.Sunt doar 2 exemple.