vineri, 12 februarie 2010

Buşteni-februarie 2010




















7 comentarii:

Anonim spunea...

hai ai avea curaj sa te iei si de publicarea asta !! ia vezi ce'ti mai infloreste in mintea aia a ta inteligentu pamantului !!!
ia incearca ia vezi !!! revenim la comentarii frumoase !! Ma bucur ca petreceti atata timp cu Alinuta si o duceti peste tot de mica :X !!! Foarte frumos !Madalina Dutu !

Anonim spunea...

Imi pare bine Daniel ca discipolii te sustin :)...intru' totu. Poate nu le inteleg ei pe toate da profu...e beton...dirigu e..,,marfa''! :) Pentru asta nu pot decat sa te ,,invidiez'' si sa te felicit! Sa ti traiasca fetita si intreaga familie!...chapeau bas (poate o intrebi pe dna Demetrescu Madalina pt traducere...:)

Daniel Mălăelea spunea...

Multumesc, colegule! Daca ai fi venit mai des pe la liceu, ai fi aflat si care este prenumele doamnei profesoare de limba franceza Demetrescu.

Anonim spunea...

Colegule :) chiar daca i as sti prenumele ...nu mi se pare ..appropiate to my position towards Mrs Demetrescu..sa o citez si cu prenumele. Intre mine si dansa e o diferenta de peste 20 ani si corect mi se pare a scrie Dna. Demetrescu nu Dna. Ecaterina....da poate tu i spui Caty...:)..nu ma bag!

Daniel Mălăelea spunea...

Ce rau ti-am facut eu tie de te legi mereu de mine? De ce nu vrei sa clarificam ceea ce este de clarificat intre noi? Eu nu stiu sa fi facut vreun rau cuiva dintre colegi. Poate ca tu nu esti chiar atat de nemernic pe cat cred eu. Poate ca merit dusmania aceasta pe care mi-o porti si eu nu-mi dau seama. Ma luminezi si pe mine?

Anonim spunea...

Iar ma iei cu dusmaniile :)))...ai cuvantul meu de om ca n am nimic cu tine...Eu stiu ca esti mai dintr o bucata da chiar sa nu stii de o gluma...!!?? Te dusmanesc aia pe la sindicatu ...partidu tau...unde aveti ceva de impartit...Da cu mine ?...ce sa ai..Tu cu ale tale eu cu ale mele. Vrei sa fim toti extrem de incrancenati si seriosi....Eee nu se poate !...oricum ..nu mereu!

Daniel Mălăelea spunea...

Pare ca avem ceva de impartit si de fapt nu cred ca este asa. Nu imi face placere sa fiu nevoit sa iti raspund mereu la tampenii. Si nici nu vreau sa las sa apara tot felul de prostii debitate de tine pe blogul meu. Crezi ca ar fi mai bine sa introduc moderarea comentariilor si sa te opresc sa mai postezi comentarii pe blogul meu?
La sindicat sau sindicate sigur am dusmani si, daca ai fost colegul meu, poti sa iti dai seama si de ce. La partid nu se pune problema pentru ca nu sunt membru. Am doar afinitati liberale si cativa prieteni printre politicienii liberali.