luni, 15 februarie 2010

Se îngroaşă gluma. Cine mai poate să intervină?

6 comentarii:

mirea spunea...

In ce sens se ingroasa gluma?Palma politistului ar fi fost normala daca in fata lui era un barbat(nu conteaza ca era sau nu profesor),nu trebuia sa loveasca o femeie(trebuia s'o aresteze pe loc),asta sa fie clar.Problema e ca politia romana tremura in fata oricui,incep sa ma intreb daca asta e tara Miscarii Legionare?!

Daniel Mălăelea spunea...

Noi cand avem in scoli acte de violenta apelam la Politie. Dar acum observam ca pana si politistii recurg la violenta. Deci, treaba devine foarte serioasa. Cui ar trebui sa ne adresam? Sa chemam Pompierii? Sa chemam SRI?

Tot eu spunea...

Deci acuma mi-am confirmat pe deplin de ce te deranjeaza ungurii, dar deloc tiganii.
Haoles baoles, stai linistit, nu te enerva barosane Malaelea!
In maxim 15 ani veti fi majoritari in tara asta, iar Vanghelie va fi presedinte.
Pina si politistii vor fi toti tigani, deci nu va mai exista nici un motiv sa se ia la palme profesoarele tiganci cu politistii.

Daniel Mălăelea spunea...

Inteligentule! Te-ai prins!

mirea spunea...

"Tot eu" e nume de tigan "barosane"!...ai facut ca imbegilu' ala de Ponta,cand a afirmat ca "...au avut un sistem de frauda mai bun.";hai ca esti simpatic,tine'o tot asa,nu te lasa ca te poti face si mai mult de ras!Si'ti mai spun ceva,tiganii au mai multa demnitate ca tine pentru ca se lauda cu numele lor(bine,in gen se lauda cu orice),pa cand matale nici nu stii cum te cheama!

Anonim spunea...

D-na profesoara o merita, nu de la un politist, de la alta persoana dar fara martori.
Cu aceasta inregistrare vor castica cei care o acuza.
Oare cata bataie o fi dat elevilor fara ca acestia sa reclame ?