joi, 6 noiembrie 2008

Moţiunea de cenzură are şanse mici de reuşită

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că PSD şi PNL au pus la cale un blat ruşinos care durează de 600 de zile şi că, din acest motiv, moţiunea de cenzură depusă de PDL împotriva guvernului are şanse mici de reuşită.

"Luni, va fi dezbătută în Parlament moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului, iar mai mult ca sigur blatul ruşinos de 600 de zile dintre PNL şi PSD se va vedea încă o dată. Este un joc de păcălire a electoratului, însă acest lucru nu le va reuşi liberalilor", a spus Flutur.

Vicepreşedintele PDL consideră că "electoratul PNL are şansa, în urma moţiunii de cenzură, să se decupleze de echipa Tăriceanu - Olteanu, după ce va vedea colaborarea liberalilor cu PSD".

"PNL şi PSD şi-au compatibilizat RH-ul, iar frăţia între cele două partide se va vedea din nou luni la vot. Cei din PSD vor căuta tot felul de motive pentru a nu vota moţiunea de cenzură, fie că vor avea roşu în gât, fie va fi vorba de o epidemie, pentru ca fraţii lor întru socialism să fie salvaţi", a spus Flutur.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că abia după ce Guvernul Tăriceanu nu va mai conduce România, vor ieşi la iveală problemele grave ale ţării.

"Dau un singur exemplu, cel de la Suceava. În judeţ, am ajuns să importăm lapte pentru procesare din Ungaria şi Polonia. Mai mult de jumătate din laptele necesar judeţului e adus din străinătate, ceea ce nu e normal", a spus Flutur.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a acuzat că "PSD este responsabil alături de PNL pentru criza economică în care a ajuns România", el adăugând că "Guvernul Tăriceanu este condus nu din Palatul Victoria, ci de la sediul PSD din Kiselleff, de către Geoană şi Iliescu".

Purtătorul de cuvânt al PDL, Liviu Negoiţă, a anunţat, în 29 octombrie, că motiunea de cenzura a fost depusa la Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, şi cere demiterea Guvernului, pentru că încalcă în mod flagrant Constituţia.

Sursa: www.mediafax.ro

Niciun comentariu: