duminică, 16 ianuarie 2011

România are viitor!

      Ţara aceasta nu este cu totul pierdută. Vin din urmă copilaşi extraordinari, care vor putea sa readucă această ţară acolo unde îi este locul. Am văzut ieri, la acţiunea organizată de Alina Gorghiu şi dedicată naşterii marelui poet Mihai Eminescu, copilaşi de 3 şi 4 ani care recitau si copilaşi de 5 ani care citeau poezii.  Cum să nu fiu optimist când văd astfel de copii extrordinari? A fost o încântare pentru sufletele noastre, ale celor care am participat la această acţiune,  să-i privim pe minunaţii copii din sectorul 5 recitând poezii ale marelui poet.
      Pentru reuşita acestei acţiuni, îi adresez felicitări şi mulţumiri Alinei Gorghiu! Ea dovedeşte, cu fiecare astfel de ocazie, că este o floare rară în politica românească!

3 comentarii:

piese ieftine spunea...

Da, tara are un viitor dar trebuie sa ajunga cutitul la os si sa o luam de la capat. Aceasta generatie de politicieni trebuie indepartata total, asa daca vrem sa reusim. Incep sa cred din ce in ce mai mult ca este nevoie de inca o revolutie, dar de aceasta data de una autentica.

Matei (Evanghelistul) spunea...

Oare aceste hiene autohtone nu au fost si ele niste copilasi minunati care recitau si citeau poezii ale lui Mihail Eminescu? Apoi, o alta revolutie (autentica!?) este necesara. Dar se va ajunge vreodata sa fie contrazis categoric Marx care spunea ca oricine pregateste si conduce o revolutie da iluzii maselor pentru a se putea folosi de ele pentru a castiga puterea pentru ca apoi sa le aduca in aceeasi stare sau chiar mai rea decat cea de dinainte de revolutie?

Sentry spunea...

o floare nu rara, mai bine zis extrem de rara..
in fine.
foarte frumos. cunosc si eu astfel de copii, foarte multi de fapt. ei ar putea fi sansa Romaniei, doar ca... este importanta starea in care vor gasi ei aceasta tara. daca va fi mult prea distrusa, cum o vor mai putea ajuta?...