vineri, 28 ianuarie 2011

Anul acesta examenul de titularizare se desfăşoară la fel ca şi până acum

Titularizarea cadrelor didactice în învăţământ se va face, şi în anul şcolar 2011 – 2012, tot în sistem centralizat, chiar dacă Legea Educaţiei a fost adoptată. Această măsură a fost adoptată în unanimitate de către reprezentanţii Ministerului Educaţiei care s-au consultat în luarea deciziei cu liderii de sindicat din învăţământ. Concursul pentru ocuparea posturilor libere titularizabile va avea loc în data de 11 iulie a.c.. Înregistrarea cererilor de înscriere în concurs, inclusiv pentru absolvenţii promoţiei 2011, se va face în perioada 14-24 iunie. În acelaşi interval vor fi înregistrate şi cererile în vederea detaşării şi obţinerii continuităţii pentru postul ocupat. Rezultatele finale ale concursului de titularizare vor fi făcute publice pe 18 iulie.
Pentru a ocupa un post ca titulari, candidaţii trebuie să obţină la examen minimum 7. De asemenea, posturile scoase la concurs în vederea ocupării lor prin suplinire pot fi repartizate candidaţilor care promovează cu minimum 5.
Sursa: www.monitoruldefocsani.ro

Un comentariu:

Adrian spunea...

Aveti motive solide pentru a crede in presa din provincie? Daca autorul articolului e un pedelist care urmareste numai sa linisteasca o categorie de cadre didactice? Cred ca e mai bine sa asteptam data de 10 februarie.