duminică, 7 martie 2010

Un OM: CRIN ANTONESCU

Cunoaşteţi-l, înţelegeţi-l, apreciaţi-l, iubiţi-l, fiţi aproape de el! Succes, Crin Antonescu!





11 comentarii:

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Salut Daniel,

Sunt surprins de entuziasmul tau cu privire la (re)alegerea lui Crin (oare se indoia cineva?!).
E un om,asa cum spune el, ca toti oamenii, un lider care, sa fim realisti, nu a confirmat asa de mult cum ar fi si trebuit (un loc 3 la alegerile pentru presedinte si unele discursuri frumoase....)si un liberal care acum, la Congresulasta, a ingropat oarecul spiritul liberal.

Da!, si eu il simpatizez, il respect si credin eu, dar de la asta pana la al face adevaratul "bibelou de portelan" al PNL, la care sa ne uitam cu un oarecare "soare", parca nu merge. Sa nu uitam ca, ca orice bibelou, la orice mic "seism" o sa se prabuseasca, fie ca e sus, fie ca e jos, si o sa se sparga in mii de bucati...

Hai sa nu mai fim asa de entuziasti, nu e cazul sa facem un relativ "cult al personalitatii" din Crin Antonescu, sunt convins ca nici nu el nu ar vrea asta, si sa asteptam realizarile sale politice si nu numai...

Cam asta e!

Costi

P.S. - Cu ceva timp in urma, cand Crin nu era ceea ce este acum, impresionat fiind si eu de el, de OMUL Crin Antonescu, mi-am permis a relua pe blogul meu asta:

http://constantin-brincus.blogspot.com/2008/11/un-articol-fara-comentarii-despre-un.html

Incredibil, pe seara, in acea zi, cu Crin am avut un dialog telefonic.
Printre altele, am stabilit ca, dupa un timp relativ scurt, in urma unui telefon al sau, urma a ne intalni pentru unele discutii de viata, de politica, de.., de...

Astept inca telefonul lui!

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Si o intrebare (comentariul asta nu trebuie sa-l "aprobi", e doar pentru tine: De ce ai activat moderarea, oare crezi ca vor fi comentarii "dure"?

Daniel,hai sa fim realisti, ceea ce s-a intamplat ieri nu este liberalism. E pur si simplu "revolutia bunului... plac", nu cea a "bunului simt".....

Daniel Mălăelea spunea...

Costi, imi place mult OMUL Crin Antonescu. Este colegul meu de bresla, iar de marti este si seful meu pe linie de partid. Stiu ca nu are nevoie de imnuri de slava, de cultul personalitatii, dar am vrut ca aceste filmulete, aceste lucruri frumoase despre el sa fie pe blogul meu si sa fie cunoscute de aceia care inca nu le cunosc.

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Felicitari .... COLEGA !
In rest, despre Crin, ca si Presedinte,vom vedea, iar ca OM, jos palaria!

Daniel Mălăelea spunea...

Moderarea comentariilor are legatura doar cu postarile permanente de un an incoace ale fostului meu coleg, profesorul ratat Marius Suflet Chinuit. Mereu îi ataca pe colegii mei si prietenii mei liberali. Aveam mai multe variante, dar am preferat moderarea comentariilor. Nu vreau sa-mi mai murdareasca blogul cu mizeriile lui, m-am saturat sa-i raspund si nu vreau nici sa-i fac rau. Poate ca nu e sanatos la cap.

Daniel Mălăelea spunea...

Costi, erai pe lista bloggerilor care doreau sa participe la Congres. Te-am cautat, am intrebat de tine, dar n-ai mai aparut. Am aflat ca nu esti din Bucuresti. Ne vom intalni pana la urma.

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Daniel, sunt din Bucuresti, sunt membru PNL (exclus de pe lista delegatilor din motiv de "lista"), am vrut sa particip, fie ca si blogger, numai ca au aparut brusc alte prioritati si......asta a fost!
Oricand, cand vei fi dorit, nr. meu de telefon este pe liberalii1, astept un semn de la tine sa ne intalnim.

Cu stima,
COSTI

Daniel Mălăelea spunea...

Atunci ne vom intalni cu siguranta la o cafea sau la un meci de fotbal. Poate ne vom intalni chiar la una dintre Cafenelele Politice ale PNL. Chiar nu am intrat niciodata in niciuna, desi am trecut de multe ori pe langa ele.

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

OK, keep in touch !
We hear the phone in advance and then set the meeting place.
If you want, send by email your phone number.
Thanks in advance
Still a good day...i have to go to the park with my daughter

Lilick Auftakt spunea...

@Costi,

Scuze. Eu l-am dezinformat fara sa vreau pe Daniel, spunandu-i ca nu esti din Bucuresti. M-a intrebat daca te-am vazut si i-am spus ca nu. Te-a cautat. :)

Daniel Mălăelea spunea...

Lilick, te iertam daca vii alaturi de noi. Stii tu unde si de ce.