miercuri, 12 august 2009

Coeficienţii de ierarhizare din proiectul Legii salarizării bugetarilor au fost reduşi (din nou) cu până la 25%

Iniţial, în proiectul Legii salarizării unice a bugetarilor, lucrurile stăteau foarte bine pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar. Numai că s-a dovedit a fi doar o păcăleală menită a-i determina pe liderii de sindicat să participe la elaborarea acestei legi. Ulterior, ministrul Sârbu a decis reducerea coeficienţilor de salarizare cu până la 40%. Măcar să fi rămas cu acele salarii, care erau oricum puţin mai mari decât cele actuale. N-a fost să fie aşa. Astăzi s-a aflat că au fost reduşi din nou coeficienţii cu 20%. Aceasta înseamnă că suntem condamnaţi să rămânem pentru câţiva ani cu aceleaşi salarii foarte mici.

3 comentarii:

criss spunea...

S-a intamplat la fel ca de fiecare data. Liderii sindicali din invatamant au fost pacaliti sau s-au lasat pacaliti. Problema ramane. Toate cadrele didactice sunt in final pacalite. Nu intereseaza oricum pe nimeni. Vom sta mult si bine pe niste salarii de mizerie. Problema e ca nci greva nu mai putem face fiindca astfel guvernul si-ar atinge scopul: concediul fara plata.

Daniel Mălăelea spunea...

Si eu cred ca suntem condamnati. Alta solutie nu avem decat sa strangem din dinti. Si sa asteptam, poate, o noua revolutie.

loredana spunea...

va invit sa cititi:

http://lorybia.blogspot.com/2009/08/primit-cu-drag.html