duminică, 5 iulie 2009

În Media au promovat examenul de bacalaureat aproximativ 2/3 dintre elevii înscrişi

S-au afişat rezultatele la examenul de bacalaureat. Constatarea este una foarte tristă. În Media au picat mai mult de o treime dintre cei 300 de candidaţi înscrişi. Am numărat 110 elevi respinşi sau eliminaţi, ceea ce înseamnă că au promovat doar aproximativ 63%. Rezultatul este la fel de slab ca şi cel de anul trecut. Faptul că au fost mulţi elevi eliminaţi, dovedeşte că elevii nu învaţă şi se bazează pe alţi factori, inclusiv pe copiat.
Le adresez felicitări celor care au reuşit să promoveze examenul şi le urez succes la facultate. Sper să nu uite faptul că unii dintre noi chiar ne-am făcut datoria.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari echipei manageriale a liceului pt. modul in care reuseste sa si creasca luna de luna contul din banca...cat despre rezultatele elevilor ...cui ii pasa ? :)

Daniel Mălăelea spunea...

Unora chiar ne pasa, dar nu depinde numai de noi. Nici chiar elevilor si parintilor nu le prea pasa.

Anonim spunea...

Eu stiu asa ....la fotbal cand nu merge echipa bine ; i.e. este in a 2-a jumatate a clasamentului ...si aici ar cam fi cazul pt ca media e sub media pe Bucuresti suporterii striga asa......DEMISIA ! DEMISIA !...LASA NEEE !! LASA NEEE...Pai nu ? :)))

Daniel Mălăelea spunea...

Este al doilea an consecutiv in care suntem sub media pe Capitala. Trebuie facuta o analiza serioasa dar cine sa o faca? La l. romana rezultatele sunt dezastruoase.

Anonim spunea...

pai cum ...cine sa o faca ? sindicatu' ...comitetu de parinti ....ismb ul ; Liga lu Mitica..:) sau o fi dracu ca la fabricile alea ...le falimentam sa le cumparam pe urma pe degeaba ? Umbla un zvon ca s ar inchiria neshte spatii la nu sh cine daca ar desfiinta clase etc etc etc ...si nu s ar face ore dupa amiaza Stii ca la Petromidia inainte sa i o dea lui Patriciu pe degeaba au furat aia tot pe acolo cu aprobarea directorului Pe urma i au dat o pe degeaba ....dom director a fost angajat la noul stapan ca vechil si rasplatit pe masura....Teoria conspiratiei ! :))

Daniel Mălăelea spunea...

DE unde stiti atat de multe despre Media? Eu cred ca este un scenariu fantezist. NU cred ca asta urmareste cineva si oricum este imposibil. Sindicatul nu poate sa faca aceasta analiza pentru ca nu are atributii in aceasta directie. Dar este necesara aceasta analiza.Nu cred ca ne putem permite sa mergem asa in continuare.

Anonim spunea...

Ce ar fi Dvs cu simtul civic, al echitatii, dreptatii si .etc etc :).. care va caracterizeaza sa cereti in urmatorul C.A. ca toti profesorii care au gradatii de merit si au o situatie a elevilor sub media pe Bucuresti la Bac (adica peste 25 % picati )... sa dea banii inapoi. Asta 1....si 2 cred ca demisia conducerii e un act de un minim bun simt ....puneti si problema asta ...adica eu va vad asa cu sabia in mana in fruntea multimilor nu fofilandu va ...:P Sindicatul nu trebuie sa ancheteze dar sa ia atitudine tovarasi ! :)

Daniel Mălăelea spunea...

1. Nu au prea multi gradatii de merit si in niciun caz profesorii de la disciplinele unde s-au inregistrat rezultate catastrofale(l. romana, in principal).
2. Sunt convins ca nu-si va da nimeni demisia.
3. Nu va da nimeni banii inapoi .
4. Sunt multe lucruri pe care as dori sa le fac, dar din pacate nu pot pentru ca nu am deocamdata puterea necesara.

Anonim spunea...

Domne aia la Revolutia de la pashopt stiau c o s o ia pe cocoasa da au iesit la lupta ...la fel si pandurii lu Tudor Vladimirescu ca tot esti mata de pe acolo.:))...sigur ca n o sa si dea demisia da e vorba de exprimarea unui punct de vedere . Asa ....pana ajunge PNL ul la putere iar ehehee si matale inspector ca s o dai afara .mai curge multa apa pe Jiu....isi mai ia 2 case si 3 masini

Daniel Mălăelea spunea...

Cimitirele sunt pline de eroi. Cui i-ar folosi?Puncte de vedere am avut si voi avea tot timpul.Nu este numai problema mea ceea ce se intampla in Media si in scoala romaneasca. Eu incerc sa fac ceea ce depinde de mine. Incerc sa schimb ceva, dar nu cu orice pret.

Anonim spunea...

felicitari celor promovati,le urez succes in toamna celor care au picat..nu e vina lu malaelea ca in liceu nu se invata carte si limba romana...(oricum in primul rand elevul este de vina )dar si profesori de romana sunt niste maimutoi toti.eu am luat bacul dar ma doare sa imi vad uni colegi ca nu au promovat...[A.7]

Daniel Mălăelea spunea...

Felicitari, Aline! In Media numarul 7 a fost al tau. Ce mare echipa am avut! Ce amintiri frumoase pastram!

Anonim spunea...

Departe de mine gandul ca Malaelea ar fi vionovat de situatia de la Bac...e o vina colectiva ; distribuita elevi-profesori-parinti . Insa...de fiecare data cand o organizatie /institutie e varza...si Media e varza /conopida :) ce vreti voi ...cineva plateste ...usually someone from the management Nu e posibil sa mergi mai departe ca si cum nimic nu s ar fi intamplat ; toti sa se fofileze , sa se ascunda dupa deget nici usturoi n am mancat , nici gura nu ne miroase. In mod clar conducerea liceului e la pamant ...si nu numai rezultatele de la Bac sunt o dovada. In afara de faptul ca au capacitatea de a se acoperi cu hartii ...in rest ZERO....ceea ce conteaza cu adeVARAT PANA LA URMA SUNT REZULTATELE ELEVILOR NU ? nu faptul ca noi avem proptele care ne tin in functie ca sa putem sa ne aranjam situatia materiala proprie . Sunt o gramada de nereguli ...de la angajari pe cumetrie la gestionarea banului public si Malaelea se face ca nu vede....aici e BUBA !

Anonim spunea...

De aceea dommule profesor..le spuneati elevilor ca nu intra in Bac ca nu ii treceti, sau daca ii treceti dumneavoastra..oricum ei vor pica examenul de Bacalaureat...dar se pare ca acei elevi pe care ati avut placerea sa va "Razbunati" ca nu v-au acceptat "jocurile" au luat atunci demult bacul cu brio, chiar cu medii f mari si la istoria dumneavoastra unde nu ati vrut sa le dati mai mult de 5 sau 6, iar la bac au luat cel putin 8... asta e amintirea unor elevi care chiar au invatat dar au fost dezamagiti de anumiti profesori din Media... dar sunt deja absolventi sau studenti eminenti ai unor facultati chiar cu profil filologic..in ciuda descurajarilor primite de la prof. Malaielea ..atunci..
Semneaza un elev din o promotie mai veche....

Anonim spunea...

Domnul Popeanga Mihai este un profesor ideal din toate punctele de vedere, de aceea si elevii au colaborat de drag cu dansul!!

Alex spunea...

Doamne ce oameni frustrati..care scrieti sub anonimat..

Daniel Mălăelea spunea...

Anonimul care ma critica pentru ca i-am dat note mici, ar trebui sa imi multumeasca pentru ca astfel l-am ambitionat sa invete. Felicitari celor care au promovat examenul de bacalaureat in mod corect si sa le fie rusine celor care au copiat. Oare cum o arata un student eminent? Eu am avut medii de bursa la ambele facultati de stat pe care le-am urmat in acelasi timp(Istorie si Drept) si nu m-am considerat student eminent.

Alex spunea...

Eu unul, nici nu as raspunde anonimilor... Doamne ce oameni..!
Asa este, ar trebui sa multumiti profesorilor care v-au determinat sa va ambitionati sa invatati mai mult...
Daniel nu le mai raspunde la anonimi..sa invete sa isi lase macar un nume..nu merita atentia..

Daniel Mălăelea spunea...

Alex, ne cunoastem? Tot e bine ca nu semnezi anonim dar chiar as vrea sa stiu cine ma critica, cine apreciaza opiniile mele. Eu raspund si anonimilor, dar unii deja intrec masura. Eu sunt deschis criticilor, dar in limita bunului simt. Si de ce sa fiu eu criticat atunci cand vina nu imi apartine mie?