vineri, 8 mai 2009

20 de suporteri ai Universităţii Craiova au protestat în faţa sediului UEFA de la Zurich

Un grup de 20 de fani ai Universităţii Craiova a protestat, în acesată după-amiază, în faţa sediului UEFA, acţiunea lor fiind motivată de posibila neacordarea a licenţei necesare grupării din Bănie pentru a evolua în Liga I şi în sezonul 2009-2010.
"Am dorit să atragem atenţia asupra nedreptăţii care s-ar putea comite în cazul Universităţii Craiova. Nu ne dorim decât să fim judecaţi corect şi să nu primeze alte interese. Universitatea îndeplineşte toate condiţiile licenţierii şi trebuie să joace în Europa League, nu în Liga a II-a", a spus unul din liderii galeriei alb-albaştrilor.

Suporterii prezenţi în faţa sediului UEFA au arborat bannere de protest şi au oferit oficialilor prezenţi la faţa locului fulare cu însemnele Universităţii Craiova, după care au atras atenţia asupra nedreptăţii despre care ei consideră că se poate face clubului din Bănie.

Mai mult, fanii Universităţii Craiova au depus miercuri dimineaţă o scrisoare adresată primarului Capitalei, Sorin Oprescu, prin care solicită aprobarea unui miting de protest la adresa posibilei neacordări a licenţei pentru sezonul 2009-2010, după ce Adrian Mititelu a declarat luni că neregulile pe care Comisia de Licenţiere le-a descoperit în dosarul pentru sezonul 2009-2010 pot duce la retrogradarea echipei în Liga a II-a.

Sursa: www.realitatea.ro

Un comentariu:

Daniel Mălăelea spunea...

Finanţatorul „juveţilor”, Adrian Mititelu, a negat orice zvon privind vânzarea jucătorilor de la Universitatea Craiova, indiferent de oferte. „Vreau să iau titlul în 2010 şi nici nu mă gândesc să-i vând pe fraţii Costea. După ce luăm campionatul mai vorbim, dar până atunci eu nu vreau să vând vreun jucător de la Universitatea. Noi nu avem datorii, vom lua licenţa şi la anul vreau să ne luptăm pentru titlu. Vă garantez că nu pleacă niciun jucător. M-am săturat de miile de telefoane primite, de când am intrat în fotbal, de la impresari, care mă întreabă de jucători. Mă sună din Grecia, Belgia, Spania, Italia, Franţa, Anglia şi din toată Europa să mă întrebe de fraţii Costea şi toţi jucătorii. Nu trebuie să luăm în seamă, că toţi sunt monitorizaţi, dar ei au contracte cu Universitatea Craiova şi nu pleacă. Îi ştiu valoarea lui Florin Costea şi vă spun că nu pleacă. M-am săturat să dezmint în fiecare zi cum ne vând alţii jucătorii, deşi n-au nicio competenţă. Să fie clar, nu vindem pe nimeni. Şi lui Njock îi expiră contractul şi am drept de opţiune pe încă un an şi jumătate, aşa că rămâne şi el”, a spus Mititelu.

Acesta a mai precizat că Ştiinţa nu are nicio datorie şi că nu există probleme reale cu licenţa şi că echipa va juca şi din sezonul următor în Liga I. „Au început să apară fel şi fel de prognoze şi anticipări ale situaţiei Universităţii Craiova. Vreau să-i anunţ pe suporterii Universităţii că nu avem nici un fel de datorie, să nu se mai vorbească de plata datoriilor pentru că nu există acele datorii. Sunt nişte fabulaţii şi nişte răutăţi şi nu le mai luaţi în seamă. Aveţi încredere în ce spun eu, că nu v-am dezinformat niciodată”, a spus finanţatorul „juveţilor” pentru editie.ro.