luni, 15 octombrie 2012

Luni, orele 12-15 -program de audienţe

   Începe o nouă săptămână de muncă. Va fi o săptămână grea, în care vom depune eforturi susţinute pentru a rezolva numeroasele probleme din sistem. Ne străduim să facem faţă cu succes tuturor solicitărilor şi să câştigăm încrederea colegilor din sistem. Noi ne facem datoria, dar avem nevoie şi de implicarea colegilor din sistem. Doar împreună, acţionând ca o echipă, putem să reuşim. Pentru aceasta este necesar ca noi, persoanele cu funcţii de conducere, îndrumare şi control, să fim permanent aproape de colegii din unităţile şcolare, să-i consiliem, să le ascultăm propunerile, să le înţelegem problemele. Prezenţa noastră în unităţile şcolare este destul de limitată, dar în ISMB orice coleg este primit, ascultat, îndrumat. 
    Dragi colegi, vă urez o săptămână liniştită, cu multe realizări. Pentru orice probleme, mă puteţi contacta sau vizita oricând. Oficial, astăzi, între orele 12-15 am program de audienţe, dar eu sunt permanent la dispoziţia dv.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Altceva in afara de limbajul asta de lemn mai puteti, domnule cu functie de conducere, indrumare si control?

Mihai Ropota spunea...

Apreciez faptul ca dl. Malaelea macar are un blog si ca e dispus la comunicare...

Daniel Mălăelea spunea...

Si va astept la o discutie cu toate cartile pe masa.

Mihai Ropota spunea...

Cand o sa am si eu timp, cu mare placere. Momentan sunt acoperit de ... hartii. Probabil saptamana viitoare imi voi face ceva timp, mai ales ca e un caz ce merita cel putin discutat.